Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Filiz Özkol’a göre Mart ayında Koç Burcu neler yaşayacak

Filiz Özkol’a göre Mart ayında Koç Burcu neler yaşayacak

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol, Mart ayı yorumunda Koç burcu için şunları söyledi

Sevgili Koçlar; 12.evinizde gerçekleşecek Merkür retrosu özellikle ilişkiler konusunda dikkatli olmanızı gerektiriyor. Bu içsel bir kafa karışıklığına da neden olabilir. Bu dönem de çok dikkatli olmanız gerek. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluk duygunuz artacak. Her türlü işin üstesinden geleceksiniz ama bu dönem kimseye söz ve borç vermeyin.

Venüs 26 Mart’a kadar Kova burcunda yeni tanıştığınız insanlarla çok güzel iletişim kuracaksınız. Ayın 27’ sinden sonra biraz gizli duygular ön plana çıkabilir ,bir hayranınız olabilir yada siz birine gizli hayranlık duyabilirsiniz veya iş hayatınızla ilgili sizden bir şeyler gizlenebilir bu konuda dikkatli olmanızı öneriyorum.

21 Mar’tta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay iş potansiyelinizi ve kendinize olan güveninizi arttıracak.  Bu ay ayrıca kronik rahatsızlıklarınız tekrar gündeme gelebilir, dikkatli olmanızı öneririm.