Ana sayfa Dizi Haberleri Final iyi reyting aldı, hikaye mutlu bitti ama Zümrüdüanka birçok hayranın kalbini kırdı

Final iyi reyting aldı, hikaye mutlu bitti ama Zümrüdüanka birçok hayranın kalbini kırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Zümrüdüanka’nın finali iyi reyting aldı, mutlu bitti ama geride buruk kalpler kaldı! Fox TV ekranlarında bir dizinin daha vedasını izledik… Zümrüdüanka dizisinin 26. final bölümü dün akşam ekrandaki yerini aldı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu çok beğenilmişti. İkinci sezon ise eleştiriler arasında geçti ve izleyicilerin ilgisinin de bir hayli azaldığı dönem yaşandı…

İlk 9 bölümlük naif aşk hikayesi ile örülü Zümrüdüanka’nın 1. sezonu hala akıllarda ve kalplerde. Dizinin hayranları, ikinci sezonu hiç de bekledikleri gibi bulmadı. Eleştiriler havada uçuştu. Dizinin finali mutlu bitti, hatta reytinglerde çarşamba günleri için en iyi performansı da dün akşam gördük. Totalde 4.4 reyting alan dizinin daha önce bu noktaya ulaşamadığını da hatırlatalım. Günü totalde 10. sırada tamamlayan, Serhat ve Zümrüt’ün mutluluk gülümsemeleri ile final yapan Zümrüdüaka, geride ise gözü yaşlı izleyiciler bıraktı.

Dizinin final yapması kimseyi şaşırtmadı. Gözler bu yüzden yaşlı değildi. Birçok dizi hayranı, ilk sezonda kaybedilen o naif ve güzel hikayenin devam etmemesine üzüldü. Zira dizi uzun süre devam edebilecek bir yapım gibi duruyordu. Fakat 2. sezonda hem olaylar çok karıştı, yeni karakterler tutmadı ve hikayenin yeni hali de kimseyi memnun etmedi.

Zümrüdüanka’nın finali izleyen birçok izleyici kötü hissetti. Her türlü acı ile yüzleşen Zümrüt’ün mutluluğu kovalaması ve bundan vazgeçmemesi akıllarda kaldı. Serhat’ın adaletten şaşmaması ve aşkını savunması da unutulmayacak.

Asıl unutulmayacak şey ise ilk 9 bölümdeki hikaye… Dizi hayranları bu hikayenin arkasındaki isimler olan yönetmen Cemal Şan ve senaryoyu yazan Can Sinan’a da teşekkürlerini sosyal medya mesajları ile sergiledi.