Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir barışacak mı? Aslı Bekiroğlu soruların muhatabı oldu!

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir barışacak mı? Aslı Bekiroğlu soruların muhatabı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Sen ve Ben isimli televizyon filminin çekimlerinde yer alıyor. Yalçın Hafızoğlu ile başrolü paylaşan Aslı Bekiroğlu, çekimlere devam ettiklerini anlattı.

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı sırasında ara verilen çekimler kaldığı yerden devam ediyor. Aslı Bekiroğlu, son dönemde müzisyen Çağrı Telkıvıran ile yaşadığı aşk ile de gündemde yer alıyor. Çift yaz döneminde Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi ile birlikte tatil yapmıştı.

Aslı Bekiroğlu’na ayrılıkları ile konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç konusu soruldu. Oyuncu, “Bilemem o konuda yorum yapmayayım, onların bileceği iş” diyerek ayrılık konusuna girmek istemedi.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir barışacak mı? Aslı Bekiroğlu soruların muhatabı oldu! 1

Aslı Bekiroğlu, bu ayrılığa üzüldüğünü ifade etti ama yakın arkadaşı Demet Özdemir hakkında dedikodu yapmayacağını da belirtti.

O Ses Türkiye yarışmasındaki ilk yılında birincilik elde eden Oğuzhan Koç, ayrılığın konuşulduğu haftada hüzünlü hali ile programda dikkat çekmişti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinin barışabilecekleri yönünde de bazı iddialar var. Aslı Bekiroğlu, barışma konusu sorulunca “Ben ne bileyim, bunu onlara sorun” yanıtını verdi.