Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde bir bölüm önce kötü şimdi iyi oldu!

Kardeşlerim dizisinde bir bölüm önce kötü şimdi iyi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında cumartesi akşamları yayınlanmaya devam eden Kardeşlerim dizisi güçlü hikaye sunumuyla dikkat çekiyor. Annesiz ve babasız kalan 4 kardeşin hazin öyküsünün anlatıldığı dizide çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Reytingleri de çok iyi gelmekte olan atv dizisi, izleyicileri tam da kalbinden vurdu…

Dizinin 13. bölümü de yayınlandı. Ömer karakterinin öne çıktığı bölümleri izlemekteyiz… 1995 Samsun doğumlu olan Bilal Yiğit Koçak’ın başarıyla canlandırdığı Ömer, dizi hayranlarının yeni gözdesi konumunda. Yaşadığı acılara göğüs geren ve anne şefkati beklerken, hiç tahmin etmediği olaylarla karşılaşan Ömer, Kardeşlerim dizisinde artık hikayenin tam da göbeğinde yer alıyor.

Kardeşlerim dizisinde bir bölüm önce kötü şimdi iyi oldu! 7

Suzan’ın Ömer’in annesi olduğu ortaya çıktı. Suzan, kızı Harika’nın yanında durarak Ömer’i dışladı ve ona tüm haklarından vazgeçmesini onaylayan bir belge verdi. Peki Ömer ne yaptı, Suzan’ın canını kurtarmak için kendi canını tehlikeye attı.

Ömer, hızla gelen aracın altında annesi kalmasın diye öne atıldı ve yaralandı… Kardeşlerim dizisinin 14. bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı. 13. bölümde birçok dizi hayranı Suzan karakterine diş bilemişti ve kötü sözlerle ona sosyal medyada kızmıştı…

Ahu Yağtu’nun başarıyla canlandırdığı Suzan karakteri 14. bölümde ise bambaşka birisine dönüşecek. Ömer’in velayetini almak için harekete geçen Suzan, artık onu oğlu yerine koymaya da başlayacak. Ömer ve Suzan arasında yaşanacak olan anne – oğul ilişkisi dizinin ilerleyen bölümlerinde de büyük ilgi görecektir.

Tabii ki Harika’nın kardeşi olarak Ömer’i kabul edip etmeyeceği ve aralarında neler olacağı da atv dizisinin sonraki bölümlerini heyecanlandıran gelişmelerden birisi olacaktır.

İşte 22 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinin 14. bölüm fragmanı: