Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah dizisine fark katacak iki etkili oyuncu hikayeyi çok değiştirecek!

Adım Farah dizisine fark katacak iki etkili oyuncu hikayeyi çok değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizi projesinin ikinci sezonunu heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dizinin hayranları yeni sezonda yepyeni bir hikaye bekliyor.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisi ilk sezonu başarılı geçen dizide iyi bir enerji yakaladı. İzleyicilerin uyumunu beğendiği başrol çiftinin hikayedeki duygusal ve romantik anları da ekran başındaki izleyicileri mest etmişti.

Aksiyon dolu hikayesi ile dikkat çeken Adım Farah dizisinin ikinci sezonu için de ekip bir araya gelerek çekimlere başladı. Recai Karagöz’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryo grubu ise yaz döneminde yepyeni bir hikaye düzeni için yoğun bir çalışma yürüttü.

Adım Farah dizisine fark katacak iki etkili oyuncu hikayeyi çok değiştirecek! 8

Yenilenen hikaye iki önemli oyuncunun diziye katılması ile dikkatleri çekecek. Zaten ilk sezonun sonunda Behnam karakteri ortaya çıkmıştı. Kerimşah’ın babası olan Behnam’ı Feyyaz Duman’ın canlandıracağı da daha önceden netleşmişti. Dizinin ekibinde yer alan Feyyaz Duman yeni sezonda Adım Farah projesini farklı bir noktaya taşıma iddiasına sahip.

Ayrıca son dönemin öne çıkan kadın yıldızlarından Sera Kutlubey de basında yer alan haberlere göre bu sezon Adım Farah dizi projesi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Adım Farah dizisine fark katacak iki etkili oyuncu hikayeyi çok değiştirecek! 9

En son Fox TV’de yayınlanan İyilik isimli dizide izlediğimiz Sera Kutlubey’in Adım Farah dizi projesine katılması izleyicileri de çok memnun etti.

Hem Feyyaz Duman hem de Sera Kutlubey gibi güçlü isimlerle kadrosu güçlendirilen Adım Farah dizi projesinin yeni sezonunu özellikle yurt dışındaki Türk dizisi hayranları büyük bir merakla beklemeye başladı.