Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinin ikinci sezondaki çekim noktası ortaya çıktı!

Adım Farah dizisinin ikinci sezondaki çekim noktası ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Feyyaz Duman yeni sezonda Adım Farah dizisinin çekim noktası olacak! Fox TV ekranında Adım Farah dizisinin sezon finali yapmasına sayılı günler kaldı. 31 Mayıs Çarşamba akşamı dizinin 14. bölümü yayınlanacak ve ekip yaz arasına girecek. Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin güçlü hikayesi, ikinci sezonda yepyeni olaylar ile izleyicileri daha da çok meraklandıracak.

Adım Farah dizisi sezon finali yapıyor ama kadroya dahil olan Feyyaz Duman’ın gelişinin büyük bir anlamı da var. Kadın isimli 3 sezon süren dizideki müthiş performansı ile göz kamaştıran Feyyaz Duman, sonraki süreçte birbirinden farklı dizilerle izleyicileri kendisine hayran bırakmıştı.

Adım Farah dizisinin ikinci sezondaki çekim noktası ortaya çıktı! 8

1982 yılında Mardin’de dünyaya gelen oyuncu, Kadın dizisindeki Arif karakteri ile büyük çıkış yaptıktan sonra yapımcılardan çok sayıda teklif aldı. Baraj isimli dizide Nazım olarak izlediğimiz oyuncu, sonrasında ise Yalancılar ve Mumları ile Oğlum dizilerinde de yer aldı. Dijital için çekilen Modern Doğu Masalları dizisinde de başrolde bulunan oyuncu, 1 yıllık aradan sonra yeniden setlere Adım Farah dizisiyle dönüş yaptı

Duygusal karakterleri canlandırma konusunda ustalık sergileyen ve şimdiye kadar da rol aldığı tüm yapımlara önemli katkılar sunan Feyyaz Duman’ın Adım Farah dizisine katılması büyük bir şans

Engin Akyürek, Demet Özdemir, Ali Sürmeli, Fırat Tanış, Senan Kara, Mustafa Avkıran, Lale Başar gibi önemli isimlerin arasına bu sefer Feyyaz Duman ismini de yazacağız. Böyle kıymetli bir oyuncu kadrosu tarafından hazırlanan Adım Farah dizisinin ikinci sezonda iyi bir reyting çıkışı yapma ihtimali de bulunuyor.

26 bölüm ekranda kalmasına garanti gözüyle bakılsa bile, Fox TV’nin 13. bölüm reytinglerinden pek de memnun olmadığı ortada. Dizi 13. bölümü ile çarşamba akşamı ekrandaydı ve heyecanlı bir hikaye sunmasına rağmen tüm kişiler kategorisinde dokuzunculuk, AB kategorisinde altıncılık ve ABC1’de de beşincilik elde edildi. Bu sonuçların Fox TV için felaket olduğunu ama Adım Farah dizisine bir sezon daha şans verildiğini hatırlatalım.

Adım Farah dizisinin ikinci sezondaki çekim noktası ortaya çıktı! 9

Bakalım Feyyaz Duman’ın yanı sıra hikayeye başka kimler dahil olacak? Zira senaristler ikinci sezon için güçlü çekim noktaları oluşturarak Adım Farah dizisini daha çok gündeme taşımak durumunda, böyle olmaz ise dizinin bu sezon büyük sosyal medya desteğine rağmen iyi reytingler elde edemediği gerçeği ile Eylül ayında da yüzleşmek gerekecek.

31 Mayıs’ta yayınlanacak olan 14. yeni bölümde Kerimşah’ın babası Behnam karakteri ile izleyeceğimiz Feyyaz Duman, bakalım diziye nasıl bir katkı yapacak?

Behnam’ın dizideki dengeleri ne şekilde değiştireceği şimdiden merak konusu oldu. “Adım Farah” nefesleri kesecek sezon finaliyle 31 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.