Ana sayfa Sosyal Medya Final yapan Sol Yanım dizisinin Özge Yağız’a kazandırdığı çok şey var!

Final yapan Sol Yanım dizisinin Özge Yağız’a kazandırdığı çok şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile parlayan Özge Yağız, 2020 yılının ortalarında 2. sezon finali ile birlikte diziden ayrıldı… Yeni sezon için yeni bir deneyim yaşamak için yola çıkan oyuncu, bu amacını da Sol Yanım isimli dizi ile gerçekleştirdi.Star TV’de yayınlanan Sol Yanım, iyi başlamıştı ama reytingler düşünce 12.bölüm ile birlikte final yapmak durumunda kaldı.

Sol Yanım dizisinin kısa soluklu olmasına rağmen Serra karakterine hayat veren Özge Yağız’a kazandırdıkları bir hayli fazla oldu. Geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu, yetenekleri ile öne çıktı ve hayran sayısını artırmayı başardı. Özge Yağız, Sol Yanım dizisinin kendisi için önemini TV100 kamerasına şu sözlerle açıkladı:

“Ben çok keyif alarak çalıştım, kendi adıma… Öğrendim, biraz beklediğimiz kadar uzun soluklu olmadı ama yine de çok şey öğretti. Çok güzel başlangıçlara vesile oldu. Güzel insanlar tanıdım, güzel insanlarla çalıştım. Onun da kısmeti o kadarmış.”

Özge Yağız, artık hafta sonları yayınlanmakta olan Yemin dizisinden ayrıldıktan sonra da hikayeyi izlemeye devam ettiğini söyledi. “Çok sıkı takipçisiyim” diye konuşan oyuncu, sevgilisi Gökberk Demirci’nin oyunculuğunu çok beğendiğini ve onu izlemenin kendisine büyük keyif verdiğini sözlerine ekledi.

TV100’deki röportajında sevgilisini sık sık öven ve çok yetenekli olduğunu söyleyen Özge Yağız, önemli olanın bir insanı her şeyi ile sevebilmek olduğuna vurgu yaptı.

“Bir elmanın yarısı diyebilirim bizim için” ifadesini kullanan genç oyuncu, sevgilisinin her yeni gün yeni bir yönünü gördüğünü söyledi. Oyuncu, “Benim için zaten her şeyin sahip olabileceği en güzel seviyesine sahip. O yüzden o olması mest olmama yetiyor” diye konuştu.