Ana sayfa Dizi Haberleri Siz sıcak evinizde rahat rahat izlerken, Savaşçı oyuncuları 40 parça kıyafet ile çekim yapıyor!

Siz sıcak evinizde rahat rahat izlerken, Savaşçı oyuncuları 40 parça kıyafet ile çekim yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında başarılı geçen 4 sezonun ardından Savaşçı dizisi yenilenmiş kadrosu ile geçtiğimiz hafta yeniden hayranlarının karşısına çıktı. 101.bölümü dün akşam yayınlanan dizide Albay İbrahim Kopuz karakterine Murat Serezli hayat veriyor. Dizinin en başından bu yana başrolde yer alan ve 5.sezonda da güçlü bir şekilde yeniden hayranlarının karşısına çıkan Serezli, büyük bir keyifle çekimlere devam ediyor.

Fox TV’de yayınlanan ve Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programına konuşan Murat Serezli, 100.bölümün uzun zaman önce yazıldığını ve 10 Nisan’da izleyici ile buluşabildiğini hatırlatarak şöyle konuştu: “100. bölümü uzun zaman önce yazmamıza ve çekecek olmamıza rağmen, geçen sene pandemi nedeniyle çekimleri durdurunca, 100’ü bir türlü çekememek, yayınlayamamak bizim için bir üzüntü olmuştu.”

Albay İbrahim Kopuz karakteri 101 bölümü geride bıraktı. Bu kadar uzun sürede karakterin hikayesinde de değişimler yaşadığına değinen Serezli, 99. bölümde Albay Kopuz’un eşini ve kızını öldüren terörist ile hesabı kapattığına vurgu yaptı.

Karakterin özelliklerine değinen oyuncu, “Emri altındaki askerleri evlatları gibi gören, sorumluluk sahibi, Atatürk ilkelerine bağlı ve yeri geldiği zaman araziye çıkmaktan hiç çekinmeyen, gözükara, kahraman bir özel kuvvetler komutanı” ifadesini kullandı.

Eskişehir’in soğuk iklimi tüm oyuncuları olumsuz etkiliyor. 4 sezondur bunu yaşayan Murat Serezli, bu sefer sete en soğuk zamanda gittiklerini hatırlattı. Ocak ayının başlarında dizi ekibi 5. sezon çekimleri için sette bir araya gelmişti.

Serezli, “Bu sefer en geç gidiyoruz. Önceden gittiğimiz zaman o soğuklar yavaş yavaş başlarken, metabolizmamızın hazırlanacak zamanı oluyordu. Bu sefer direkt göbeğinden Eskişehir’in ayazına gireceğimiz için… Yediğimiz ayazı unutmayabiliriz” ifadesini kullandı.

Murat Serezli arazi çekimlerinde oyuncuları bir kaç içlik giyerek bu soğuk ortamda çekim yapabildiklerini de anlattı.

Oyuncu, ortamı giydiği kıyafetler üzerinden şu şekilde anlattı: “Bir keresinde dağda gecenin bir yarısında, -10 derecede yaptığım bir çekimden sonra, karavana geldiğimde üzerimi çıkarmaya başladığım zaman, 40 parça kıyafet saymıştım. İki çorap, iki içlik, kazaklar, iç atletler, dışı, parkası, iki eldiven… Çorapları iki tane, eldivenleri iki tane giyiyoruz”

Eskişehir’in soğuk ortamı dizinin tüm oyuncularının aklından çıkmayan ve zorlayan en önemli unsur konumunda. Savaşçı dizisi de 5.sezon çekimlerine 2021 yılının Ocak ayının başlarında başladı. Yani soğuğun en yoğun olduğu dönemde çekimler yapıldı.

Murat Serezli ve Savaşçı dizisi oyuncularının açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.