Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapması beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinde karar değişikliği!

Final yapması beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinde karar değişikliği!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir yaz dizisi olarak başlayan Fox TV’nin büyük bütçeli yapımlara kafa tutun dizisi Aşk Mantık İntikam çok sevildi. Cuma akşamları yayınlanmaya devam eden dizide fakat kış döneminde aynı başarı sağlanamadı.

Başrolünü İlhan Şen ile Burcu Özberk’in paylaştığı dizi son dönemde o kadar farklı değişimler sergilendi ki izleyicilerin beklentilerini karşılayamadı ve hikayeye olan ilgi de ciddi şekilde azaldı. Bu nedenle dizinin 39. bölümde final yapmasına karar verilip ekibe de bu bilgi ilan edildi.

Final yapması beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinde karar değişikliği! 38
Güney Kore yapımı olan “Cunning Single Lady“ dizisinden uyarlanan, yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği dizide dün yaşanan bir gelişme sonrasında final kararının ertelemesi gündeme geldi ve dizinin final tarihi değiştirildi. Yapılan toplantıda dizinin 39. bölümde değil de 42. bölümde bitirilmesine karar verildi.

Birçok dizi hayranı Sen Çal Kapımı için yapıldığı gibi Aşk Mantık İntikam dizisinin de ara vermesini ve yaz döneminde yeniden izleyicilerle buluşmasını istiyor. Bunun şu anda gerçekleşip gerçekleşmeyeceği son gelişmeler sonrasında merak konusu.

Dizinin hikayesinin tekrar aşka doğru everilmesi büyük ilgi çekmişti. Bu sayede reytinglerdeki düşüş bir miktar duruldu. Hayranlar da Aşk Mantık İntikam’ın finale gitmesini hiç istemiyorlar. Dizinin finaline doğru yeni bir karar alınıp alınmayacağını önümüzdeki günler belirleyecek gibi görünüyor. Bakalım hayranlar bu isteklerinde başarılı olabilecekler mi?

Final yapması beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinde karar değişikliği! 39