Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ikinci kez aynı sorunla yüzleşmek zorunda kaldı!

Berk Oktay ikinci kez aynı sorunla yüzleşmek zorunda kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Oktay, Savaşçı isimli dizideki 4 sezonlük performansının ardından, Yasak Elma dizisine katılmıştı.4. sezonun başında dizinin hikayesinde yer almaya başlayan oyuncu, beşinci sezonda ise hikayede daha fazla öne çıkmaya başladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile geçen ay nişanlanan ve Eylül ayında da düğün planı yapan Berk Oktay, iş hayatında ise yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor. Kuruluş Osman dizisinde rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy’un da yoğunluğu, çiftin düğünlerini Eylül ayına ertelemelerine neden oldu.

Berk Oktay ise ikinci kez koronavirüs sorunu ile yüz yüze kaldı… Geçtiğimiz yıl koronavirüse nişanlısı ile birlikte yakalanan ünlü oyuncu, ikinci kez aynı sorunla karşı karşıya kalınca bu durum Yasak Elma dizisini olumsuz etkiledi.

Çağatay karakterinin sahneleri 135. bölümde tam olarak çekilemeyince, 140 dakikaya varan bölüm tamamlanamadı ve yayın 21 Mart’a ertelendi. Daha önce de Yasak Elma setinde oyuncular koronavirüse yakalanmış ve dizi yine ara vermek durumunda kalmıştı.

Dizinin yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu’nun da koronavirüse yakalandığı daha önce açıklanmıştı. Yönetmenin ardından başrol oyuncusunun da aynı sorun ile karış karşıya kalması, dizinin ekibini de tedirgin etti.