Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapacak olan Çukur dizisinden flaş haber! Rıza Kocaoğlu’ndan müjde geldi!

Final yapacak olan Çukur dizisinden flaş haber! Rıza Kocaoğlu’ndan müjde geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, 4. sezonuyla ekranda yine fırtınalar estirmeye devam ediyor. Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin bir sonraki sezonda devam etmeyeceği konuşuluyordu. Dizinin bu sezon final yapacağı haberleri medyada uzun süredir yer alıyor.

Başarılı bir sezonla devam eden Çukur dizisinin takipçileri, dizinin biteceği haberleri nedeniyle üzgün. Pazartesi akşamlarına damgasını vuran ve ekrana adını yazdıran fenomen dizinin bitmesini kimse istemiyor.

Çukur dizisi ile ilgili güzel bir gelişme var ama final kararı kesin! Çukur’un bu yıl Mayıs ayının başında ekranlara veda etmesi bekleniyordu. Hatta Rıza Kocaoğlu, son 13 bölümü çektiklerini geçen ay açıklamıştı. Ancak dizinin uzadığı oyuncunun yeni açıklaması ile ortaya çıktı.

Çukur’un sevilen karakterlerinden Aliço’ya hayat veren Rıza Kocaoğlu, bu güzel haberi izleyenlerle paylaştı. Oyuncu, sokakta karşılaştığı muhabirlerin soruları üzerine, dizinin final yapmasına üzülenleri bir nebze olsun sevindirecek bir müjdeyi paylaştı.

Final tarihinin uzatıldığı ile ilgili sorular üzerine oyuncu, “Yeni bölümler geldi, Mayıs’ın sonunda dizi bitiyor” açıklamasını yaptı. Yani Mayıs başında beklenen final Mayıs ayının sonuna alınmış oldu.

Final kararı kesin olsa da dizinin bölümlerinin uzatılması da izleyiciyi sevindiren bir gelişme.

Bu arada başka bir projesi olup olmadığı sorulan oyuncu, “Önce tatil var sonra bilmiyorum” açıklamasını yaptı. Bir süre önce diziden ayrılan Hazal Subaşı ile biten ilişkisi hakkındaki sorulara da yanıt vermek istemedi oyuncu.

İşte tv100’ün çekimiyle Rıza Kocaoğlu röportajı: