Ana sayfa Dizi Fragmanları Final yapması beklenen Kara Tahta bile, Seversin dizisinden daha iyi reytingler alıyor!

Final yapması beklenen Kara Tahta bile, Seversin dizisinden daha iyi reytingler alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Seversin dizisinde beş bölüm geride kaldı. İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisinin oldukça başarılı bir performans ortaya koyduğu dizi eğlenceli bir yaz dizisi olarak öne çıkıyor. Ancak reyting sonuçlarına bakıldığı zaman dizinin hak etmediği oranlar aldığını görebilirsiniz.

Birbirlerine çok yakıştırılan iki başrol oyuncusunun uyumu ve yüksek enerjisine rağmen, Seversin dizisi az reyting alan yaz dizilerinden birisi oldu. Romantik komedi hikayesi olması noktasında yurt dışında da başarılı satışlar yapılması hedeflenen Seversin dizisinin akıbeti düşük gelen reytingler nedeniyle sıkıntılı gözüküyor.

Beşinci bölüm geride kaldı ve dizi tüm kişiler kategorisinde 29 Haziran akşamını dördüncü sırada tamamlamış olsa bile, elde edilen reytingler hiç de iyi gözükmüyor. TRT1’in final yaptırmaya karar verdiği Kara Tahta dizisinin AB ve ABC1’de Seversin’den daha iyi oranlar elde ettiğini hemen hatırlatalım. Kara Tahta AB ve ABC1’de dördüncülükler elde etti.

Seversin dizisi ise AB’de yedinci ve ABC1’de ise beşinci oldu. Kara Tahta’yı sadece tüm kişiler kategorisinde bir miktar daha iyi reyting ile geride bırakan Kanal D dizisi için işlerin iyi gitmediğini söylemek gerekiyor.

Seversin dizisinin altıncı bölüm fragmanı da paylaşıldı. 6 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan dizinin yeni bölümü yine eğlenceli anları beraberinde getirecek. Bakalım reytingler bu sefer biraz olsun yükselecek mi? İzleyip, göreceğiz ve sizlere aktarmaya devam edeceğiz.