Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk artık okullu bir oyuncu!

Burcu Özberk artık okullu bir oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin başarılı oyuncularından Burcu Özberk, her projesiyle kariyerinde adım adım ilerlemeye devam ediyor. Yetenekli oyuncu bir süredir eğitim gördüğü Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Huricihan Sultan rolüyle setlere adım atan Burcu Özberk, Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Güneşin Kızları dizisinin başarısının ardından Burcu Özberk kariyerinde yükselmeye devam etti.

Başarılı oyuncu başrolünü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı Afili Aşk dizisiyle de kariyerinin en büyük çıkışını yapmıştı. Çağlar Ertuğrul ile çok uyumlu bir çift olan Burcu Özberk’in bu dizisi yurt dışında da birçok ülkede gösterildi.

Burcu Özberk artık okullu bir oyuncu! 7

Afili Aşk’ın ardından bir dram olan Çocukluk dizisinde rol alan Burcu Özberk, bu dizi kısa ömürlü olunca setlere kısa süre ara verdi. Kısa aranın ardından başrolünü İlhan Şen’le paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi için kamera karşısına geçti. Dizi büyük bir başarı elde etti.

Burcu Özberk, oyunculuk hayatının yanında üniversitedeki eğitimine de devam ediyordu. Başarılı oyuncu çalışmaları yüzünden uzattığı üniversiteyi en sonunda tamamladı. Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olurken katıldığı kep töreninden video paylaştı.

Başarılı oyuncu Aşk Mantık İntikam dizisinin sona ermesinden sonra tatiline başladı. Henüz yeni projesi belli olmayan ve görüşmeleri devam eden Burcu Özberk’in bir sonraki projesinin ne olacağı büyük merak konusu.