Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Final yok, hatta ödül var! Kaderimin Oyunu dizisinde son durum!

Final yok, hatta ödül var! Kaderimin Oyunu dizisinde son durum!

tarafından ker_def

Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde dizinin final yapacağına yönelik söylentiler moral bozmuştu.

Ancak bu söylentiler yalanlandı ve dizinin Cuma akşamları yoluna devam ettiği açıklandı. Hatta Star TV’den yapılan resmi açıklamada dizinin ikinci sezonda da devam etmesi konusunda yapımcı ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Ayrıca Star TV, dizinin tekrar bölümlerini farklı günlerde ve saatlerde yayınlayarak daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmak için büyük çaba harcıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin farklı bir günde yayınlanması ihtimali durumunda bu tekrar bölümlerin elde ettiği reyting sonuçları üzerinden bir değerlendirme süreci yaşanabilir. Tabii ki şu anda gün değişikliği konusu yok ama ileride olursa, farklı günlerde prime-time’da yayınlanan tekrar bölümlerin sonuçlarından elde edilen veriler önem kazanacaktır.

Star’ın seyircisini ekran başına kilitleyen sevilen dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, ödüle layık görüldü. Uluslararası Zirve Ödül töreninde, ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Dizisi’ seçilen ‘Kaderimin Oyunu dizi ekibi için bu ödül büyük bir moral kaynağı oldu.

Final yok, hatta ödül var! Kaderimin Oyunu dizisinde son durum! 7

Kaderimin Oyunu, Uluslararası Zirve Ödül Töreni’nde, ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Dizisi’ ödülüne layık görüldü. Geceye katılan dizinin senaristleri; Gül Abus Semerci, Melis Veziroğlu ve Selin Yaltalı tüm dizi ekibi adına ödülü alırken, izleyicilere teşekkürlerini iletti.

‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle cuma günü saat 20.00’de Star’da.