Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale adım adım ilerleyen Aile dizisinde gerçekler ortaya çıkıyor!

Finale adım adım ilerleyen Aile dizisinde gerçekler ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Hülya ile konuşan Devin, Ergun’un arabasının fren sisteminin bilinçli olarak bozulduğunu söylediği anlar dikkat çekerken, Aslan olayın peşini bırakmayıp adım adım ilerliyor. Yeni bölümde “Aslan ve Devin, Ergun’un ölümüne kimin sebep olduğunu bulabilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Aile dizisi 30 bölüm olarak planlanan bir yapımdı ve ilk sezonda çok başarılı reytingler elde edildikten sonra ikinci sezonda da hikaye bir hayli izleyiciyi ekrana çekmeyi başardı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin ‘en başarılı dizi çifti’ ödülü alması da geçtiğimiz haftaya damgasını vurmuştu.

İkilinin hayranları son bölümlerin heyecanını yaşarken, Aile dizisinde finale doğru gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlayacak. Bu nedenle de son bölümlerin bir hayli hareketli geçmesi bekleniyor.

‘Aile’nin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ile usta oyuncular Musa Uzunlar, Ayda Aksel, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!