Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahane Hayatım dizisi 7. yeni bölümde Şebnem’in başından dert eksik olmuyor!

Şahane Hayatım dizisi 7. yeni bölümde Şebnem’in başından dert eksik olmuyor!

tarafından ker_def

Hilal Altınbilek ile Onur Tuna ikilisini başrolde buluşturan Şahane Hayatım dizisi emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Etkili bir hikaye ortaya koyan dizinin, elde ettiği reytingler de göz kamaştırıyor. Çarşamba akşamlarının önemli yapımlarından birisi olmayı başaran Şahane Hayatım dizisinin 7. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İşte 13 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümden tüm detaylar:

Şebnem’in başından dert bir türlü eksik olmuyor! Sabah uyandığında evin bahçesinde, toprağı kazan belediye işçilerini görünce neye uğradığını şaşırıyor. Kazı çalışmasının Niyazi’nin mezarından geçeceğini öğrenince ne yapacağını şaşıran Şebnem, artık yolun sonuna mı geliyor?

Mesut, Melisa’yla çevirdiği oyun yüzünden Şebnem’e karşı kendini sorumlu hissediyor. Onur’u karşısında alıp konuşmaya karar veriyor!

Ancak bu konuşma hiç beklemediği bir yere gidiyor ve sürpriz bir gelişmeyle, dördü kendini tatil yolunda buluyor! Yoksa bu tatil Mesut ve Şebnem ilişkisini farklı bir boyuta mı taşıyacak?

Melisa boşanmayı şart koştuğu için Onur’un kafası çok karışık… Vereceği kararın sonuçlarını düşünen ve boşanmayı istemeyen Onur’un fikrini hangi olay değiştirecek?