Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale doğru giden Oğlum dizisinde düğümü Melahat açacak!

Finale doğru giden Oğlum dizisinde düğümü Melahat açacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un 13. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Sezon sonuna doğru yaklaşılırken, Show TV’nin reytingleri düşük gelen Oğlum dizisine de final yaptırması bekleniyor. Mayıs sonu veya Haziran ayı başlarında dizinin izleyicilere veda etmesi beklenirken, hikayede düğüm de çözülme noktasına geldi.

Sokakta Tuğrul’un resmini görünce onu tanıyan Melahat, Demet’e ormanda gördüklerini anlatıyor. Melahat Tuğrul’un olay günü ormanda mezar kazdığını söylerken Demet, Melahat’a o gün küçük bir çocuk görüp görmediğini soruyor. Kaan’ı ormanda gören Melahat’ın anlatacakları büyük bir merakla bekleniyor. Oğlum dizisinin 13. yeni bölümünü 11 Mayıs Çarşamba akşamı izleyebileceksiniz. Bayram haftası nedeniyle dizi gelecek hafta ara verecek.

Oğlum dizisinin 12. bölümü büyük sarsıntılarla geçti… Zeynep, Sedat’ın Işıl’ı arayıp Tuğrul’la ilgili sorular sorması üzerine ikisinin yasak ilişkisini anladı. Işıl her şeyi itiraf ederken Zeynep uğradığı ihaneti öğrenince derinden sarsıldı.

Demet’in evine gizlice giren Murat elinde bıçakla Demet’e saldırdı. Demet gizlice Sedat’ı arayınca Sedat, hızla harekete geçti. Murat’ı etkisiz hale getirerek Demet’i kurtarmayı başardı. Vicdanı ile evlat acısı arasında sıkışıp kalan İlyas ise sonunda Tuğrul’u serbest bıraktı.

Finale doğru giden Oğlum dizisinde düğümü Melahat açacak! 7

İlyas ile Melike, Ceren’in onların peşinden ormana geldiğinden habersizlerdi. Ormanda Tuğrul’la karşılaşan Ceren onu bıçaklarken son anda gelen Melike ve İlyas gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Ceren’in finalde yaptığı bu sürpriz hamle sonrası olayların seyrinin nasıl değişeceği ise seyircide merak uyandırdı.

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor.

Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!