Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır ile Bade İşçil’i buluşturan Aslında Özgürsün’ün yayın tarihi belli oldu!

Deniz Çakır ile Bade İşçil’i buluşturan Aslında Özgürsün’ün yayın tarihi belli oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de feminizmin öncülerinden biri olan gazeteci yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlanan Aslında Özgürsün isimli dizi için geri sayım başladı.

Başrollerinde Deniz Çakır ve Bade İşçil’i bir araya getiren dizi 9 Mayıs’ta  Gain TV’de izleyici ile buluşacak. ‘Belgin’ ve ‘Berna’ isimli iki kadının yaşadıklarını anlatacak dizinin hikayesini Ali Kemal Güven yazdı, Güven aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturuyor.

Bir Gain Orijinal yapımı olarak izleyici karşısına çıkacak Aslında Özgürsün’de Deniz Çakır güçlü, dediğim dedik, Duygu Asena’nın eserindeki betimlemesiyle “aşka âşık” ama hayatta sadece kendisine dayanan ‘Berna’yı canlandırıyor.

Deniz Çakır ile Bade İşçil'i buluşturan Aslında Özgürsün'ün yayın tarihi belli oldu! 8

Bade İşcil ise kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan ‘Belgin’i oynuyor.

Farklı çevrelerden farklı hayatlar yaşayan ancak benzer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan karakterlerin izleyici karşısına çıkacağı dizi, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan ‘Belgin’ ve ‘Berna’ isimli 40 yaşlarındaki iki kadının arkadaşlığını, özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor.

Deniz Çakır ile Bade İşçil'i buluşturan Aslında Özgürsün'ün yayın tarihi belli oldu! 9

Bade İşçil instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarına dizinin yayın tarihini duyurdu ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Yapımcılığını  WitchCraft Film’in üstlendiği dizi Zuhal Olcay, Nükhet Duru ve Perihan Savaş gibi dev isimleri de bir araya getiriyor.

Aslında Özgürsün’ün güçlü oyuncu kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Aslı İçözü, ve Nurhan Özenen yer alıyor.