Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale doğru, Masumlar Apartmanı dizisinde büyük değişim!

Finale doğru, Masumlar Apartmanı dizisinde büyük değişim!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle ikinci sezonuyla buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı’nda finale doğru adım adım ilerleniyor. Dizinin 17 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 71. bölümü ile birlikte final yapacağı da resmen duyuruldu. TRT1’in yayınladığı fragmanda son 4 bölüm kaldığı belirtiliyor. 68. yeni bölümü ile birlikte 26 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin hikayesinde de önemli değişimler görmeye başlayacaksınız.

Masumlar Apartmanı dizisi finale doğru giderken, yüklerinden bir bir kurtulan ve değişen masumları dizide bulacaksınız. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı” dizisinde bu hafta yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Apartman sakinlerinin çöp daireyi öğrenmesi ile Safiye ve Gülben’in yıllarca korktukları kabus gerçekleşmiştir. Safiye, kimsenin yüzüne bakacak halde değildir; kaçar gider. Perişan haldeki Safiye’yle konuşmaya çalışsa da ona bir türlü ulaşamayan Naci, son çare olarak doktordan yardım ister.

Gülben, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla utançtan kahrolmuştur. Fakat en beklemediği kişi, desteğiyle onu ayağa kaldırır.

Han ise bir yandan ablaları için endişelenirken diğer yandan da gösterdiği çaba ve sergilediği değişim ile Ceylan’ı şaşırtmaya devam eder.

Safiye, doktorla konuşmasının ardından radikal bir karar alır. Bu kararı uygularken çok daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Safiye’nin değişiminden umutlanan Naci ise sınırları biraz daha zorlamaya karar verir.