Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’daki Alya’dan sonra Melisa Sözen’den yine herkesi çok şaşırtacak bir dizi geliyor!

Kırmızı Oda’daki Alya’dan sonra Melisa Sözen’den yine herkesi çok şaşırtacak bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Sözen, son dönemde Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya karakteri ile akıllarda kaldı. Bugüne kadar rol aldığı birçok projede yeteneklerini sergileyen ve etkili bir kariyer çıkışı yaşayan oyuncu, geniş bir hayran kitlesine de sahip oldu.

Gizem Kızıl’ın Bana Karanlığını Anlat isimli sinema filmini izleyen ve çok beğendiğini belirten Melisa Sözen, filmin tüm yolculuğuna şahit olduğunu anlattı. Oyuncu, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli yeni dizisinin çekimlerini de tamamladıklarını söyledi.

Netflix’te önümüzdeki dönemlerde yayınlanması beklenen dizi toplam 8 bölümden oluşuyor. Ünlü yazar Perihan Mağden’in aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin sert bir hikayesi var. Dizinin hikayesinde yakıcı ilişkiler, acı dolu sona doğru giden bir anne ile kızının hikayesi yer alıyor. Dizideki karakteri hakkında detay vermeyi çok arzu ettiğini ama gizlilik nedeniyle bunu yapamayacağını söyleyen Melisa Sözen, yeni rolüyle hayranlarını da bir hayli meraklandırdı.

Oyuncu, “Dizi bitti, çekimler bitti. Şimdi dinleniyorum. Yeni projeleri okuyorum. Güzel geçiyor” diye konuştu.  Bir anne ile kızının geçmişlerinden kaçma hikayesini yansıtacak olan dizinin çok etkili bir proje olması bekleniyor. Kapadokya’da çekimleri yapılan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne projesinde yer aldığı için memnun olduğunu belirten Melisa Sözen, “Çok güzel bir dizi oldu. Çok heyecanla beklediğim bir iş. Umarım seversiniz” açıklamasını yaptı.

Kırmızı Oda'daki Alya'dan sonra Melisa Sözen'den yine herkesi çok şaşırtacak bir dizi geliyor! 7

Yeni proje tekliflerinin hem dijital hem de televizyon için olduğunu belirten oyuncu, senaryolara bakarak karar vereceğini ifade etti. Rol seçimi yaparken, sınırlarını zorlayan ve gözü korkutan rolleri daha çok sevdiğini anlattı.

Dijital platformların bu kadar yaygınlaşmasından çok memnun olduğunu anlatan oyuncu, sektörde herkes için daha geniş bir alanın açıldığını, içeriklerin de artık daha özgün olmaya başladığını söyledi.

Melisa Sözen, çalışma şartlarının da dijital platform projelerinde çok daha iyi olduğundan da bahsetti. Daha kısa sürelerde işlerin tamamlandığını anlatan oyuncu, televizyonda olduğu gibi 140 dakikalık bölümler değil de 40’ar dakikalık bölümler çekildiğine dikkat çekti.

Çekim yapma süresinin de haftada 5 güne sıkışmadığı için dijital yapımların daha tercih edilir olduğunu anlatan Melisa Sözen, kadın – erkek oyuncular arasındaki ücret eşitsizliğinden de bahsetti.

Tüm dünyada ve hayatın her alanında bu eşitsizliğin var olduğunu ifada eden oyuncu, bunun farkında olmanın ve tepki göstermenin önemine de işaret etti.

Kendisinin de bu eşitsizlikle karşılaştığını anlatan oyuncu, detay vermek istemedi.