Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Balkan Ninnisi dizisinin en büyük kazancı Emre Bey ile Merih Öztürk oldu!

Finale giden Balkan Ninnisi dizisinin en büyük kazancı Emre Bey ile Merih Öztürk oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Balkan Ninnisi isimli TRT1 dizisinin 25. bölümü ile birlikte final yapacağı artık netleşti. Makedonya’nın Üsküp kentinde yapılan çekimler de de son aşamaya gelindi. Balkan Ninnisi dizisi farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşayabileceğine yönelik güçlü bir mesaj veran, değerli bir yapım olarak hatırlanacak.

Erdal Özyağcılar’ın 15 yıl aradan sonra yeniden Makedonya’da dizi çekmesi ile çok konuşulan Balkan Ninnisi projesinin en büyük iki kazananı var. Bunlardan birisi Emre Bey, diğeri ise Merih Öztürk. Dizinin başrol çiftini de oluşturan ikili, çok etkili bir performans ortaya koydu ve iyi de uyum sağladı.

Ertan ile Jovanka karakterleri izleyicileri memnun ederken, iki genç oyuncu da kendilerine verilen bu kariyer çıkışı fırsatını çok iyi değerlendirdi. Balkan Ninnisi dizi projesi biterken, bu işten en çok kazançlı çıkan ikili de artık yeni projeler için yeni teklifler bekleyecek.

Finale giden Balkan Ninnisi dizisinin en büyük kazancı Emre Bey ile Merih Öztürk oldu! 8

1999 doğumlu olan Merih Öztürk, daha önce bazı dizilerde yer almış olsa da kendisini izleyicilere tanıttığı proje olarak Balkan Ninnisi’ni göstermek gerekir.

Börü 2039 isimli dijital dizide de Güney isimli karakteri canlandıran oyuncu, çok güzel bir serüven yaşadığını söyledi. Oyuncu, “Göz bebeğim Jovanka, artık veda etme zamanı geldi. 25. bölümü ile birlikte ekrana veda ediyoruz. İçimde buruk bir hüzün var. Ama çok tatlı, çok güzel bir süreç geçirdik” açıklamasını yaptı.

Sosyal medyada son dönemde Jovanka karakterinde etkili bir çıkış yapması ile adından konuşturan oyuncu, güzel bir ekip ile birlikte çalışmanın keyfini de yaşadı.

Finale giden Balkan Ninnisi dizisinin en büyük kazancı Emre Bey ile Merih Öztürk oldu! 9

Oyuncu, “Çok eğlenceli bir ekip ile birlikte çalıştık. Çok güzel insanlarla beraber olduk” dedi.

Dizinin çok güzel bir finalinin olacağını ve izleyicilerin de bunu beğeneceğini anlatan oyuncu, bu hafta son sahnelerin çekimlerinin yapılacağını belirtti.

“Birinci bölümdeki kadar heyecanlandım” diyerek finalin kendisini çok etkilediğini anlatan oyuncu, dizinin hayranlarına da izleme tavsiyesinde bulundu.

8 aydır Üsküp’te bulunduğunu ve Türkiye’den uzakta bulunmanın özlemleri beraberinde getirdiğini anlatan genç oyuncu, Üsküp’te halktan çok güzel bir dayanışma çabaları da gördükleri için memnun olduklarını anlattı.