Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinin Kıvılcım’ı Evrim Alasya tiyatrodan sonra müziğe de elini attı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Kıvılcım’ı Evrim Alasya tiyatrodan sonra müziğe de elini attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizide Kıvılcım karakterini Evrim Alasya canlandırıyor. Ünlü oyuncu performansı ile çok övgü alırken, Barış Kılıç ile iyi bir partner oldukları yolunda yorumlar da sosyal medyada sıklıkla ifade ediliyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin favori dizi çifti olarak öne çıkan Evrim Alasya ve Barış Kılıç, dizinin itici güçlerinden birisi olmayı da başardı. İzleyiciler de Ömer ile Kıvılcım sahnelerini büyük bir heyecanla bekliyor.

Emre Kınay ile Evrim Alasya ikilisi de 7 yıldır birlikte Duru Tiyatro’da İki Bekar isimli oyunda sahne alıyor. İkili ayrıca tiyatronun kafe bölümünde birlikte konser de vermeye başladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Kıvılcım'ı Evrim Alasya tiyatrodan sonra müziğe de elini attı! 38

Birlikte hem tiyatro hem de konser çalışmaları yapan iki oyuncu da böylece kariyerlerinde yeni atılımlar yaparak ilerliyor.

İki ünlü oyuncunun aşk yaşadığına yönelik iddialar da zaman zaman ortaya atılmıştı. Ancak Evrim Alasya, “Bir ilişki yaşıyor olsaydık bu kadar uzun süre çalışamazdık” diyerek iddiaları yalanladı.

Emre Kınay, hayatının en uzun partnerliğini Evrim Alasya ile yaptığını da açıkladı.