Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan, yeni dizi Ateş Kuşları ile farkındalık yaratacak!

İlayda Alişan, yeni dizi Ateş Kuşları ile farkındalık yaratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları isimli yeni atv dizisiyle yakında yeniden izleyicilerle buluşacak olan İlayda Alişan, kariyerinde çok önemli bir dönemin içinde bulunuyor. 2011 yılında başladığı kariyerinde birbirinden dikkat çekici rollerde izlediğimiz oyuncu, son dönemde de yapımcıların en çok teklif yaptığı genç kadın oyunculardan birisi olmayı başardı.

Sempatikliği ve güzelliği ile de hayranları tarafından övgü gören İlayda Alişan, üst üste dizi projelerinde yer almayı sürdürüyor. Çukur dizisindeki Akşın rolüyle büyük popülerlik elde eden oyuncu, ardından Masumiyet, Kırmızı Oda ve Seversin isimli dizilerle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Yaz döneminin sevilen dizilerinden olan Seversin’de Burak Yörük ile başrolde buluşan oyuncu, romantik komedi deneyimi de yaşadı. Bu deneyimden sonra yeni sezonda Ateş Kuşları isimli atv dizisiyle ekrana dönecek olan oyuncu, bir kez daha dram projesinin en ön planındaki isim olacak.

İlayda Alişan yeni dizisi için sete çıktı ve geçtiğimiz günlerde de Altın Kelebek Ödülleri’nde hem “Yıldızı Parlayanlar” ödülünü alan oyuncu hem de “En İyi romantik komedi dizisi kadın oyuncu” ödülünün sahibi olmuştu.

Büyük mutluluk yaşadığını ifade eden İlayda Alişan, “Benim için başarının karşılığını almak çok önemli, o yüzden gururluyum” dedi.

İlayda Alişan, yeni dizi Ateş Kuşları ile farkındalık yaratacak! 7

İlayda Alişan, şu sıralarda Ateş Kuşları dizisinde Hande Soral ve Görkem Sevindik ile başrolde bulunuyor.

Yeni dizisi için saçlarını boyatan oyuncu, ilk kez saçını boyadığını ve bu halini de çok sevdiğini ifade etti. Oyuncu, yeni dizisi için de şöyle konuştu: “Çok güzel bir iş geliyor. Biraz dram bir iş. Çok keyifli, seyirciyi de hüzünlendirip, tebessüm de ettireceğimiz bir iş. Çekimlerimiz devam ediyor, çok çalışıyoruz” diye konuştu.

atv ekranında 2023 yılında izleyicilerle buluşacak olan Ateş Kuşları dizisi, sokak çocuklarının hikayesi olarak ilgi görecek bir yapım olarak dikkat çekiyor.

İlayda Alişan, “Hepimizi sokaktaki farkındalığı da artacak bu iş ile birlikte, buna inanıyorum” dedi.

Reyting korkusu yaşadığını da ifade eden oyuncu, içine sinen bir iş yaptıktan sonra, mutlu ve huzurlu olmayı önemsediğini anlattı. Oyuncu, reytinglerin de önemli olduğunu ama öncelikle kendisinin rolü sevmesinin önemli olduğunu sözlerine ekledi.