Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Kefaret dizisi ilaç gibi geldi, çok büyük bir ödül oldu!

Finale giden Kefaret dizisi ilaç gibi geldi, çok büyük bir ödül oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisinde Meltem karakterini canlandıran Özge Özacar belki başrolde değildi ama başrollerden rol çalan bir pozisyondaydı… Oyuncunun canlandırdığı karakter ne kadar rahatsız edici olsa da izleyiciler Özacar’ın performansını çok beğendi. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi tecrübeli isimlerle aynı sette yer almak oyuncu adına da iyi bir deneyim oldu.

35 bölüm süren Kefaret dizisi ve 10 bölüm süren Seyyar ile son dönemde iki farklı karaktere hayat veren Özge Özacar, yoğun günler yaşadı… Oyuncu, iki set arasında mekik dokuduğunu ve çok zor günler geçirdiğini Onedio’nun youtube kanalındaki programda anlattı.

Özge Özacar, bir hayranının sorusu üzerine Kefaret dizisinde yaşadığı deneyim hakkında detaylar verdi. Özacar, başrol oyuncularını yıllardır hayranlıkla izlediğini ve onlarla aynı sette olmasının da kendisine çok iyi geldiğini anlattı:

Finale giden Kefaret dizisi ilaç gibi geldi, çok büyük bir ödül oldu! 7

“Harika. Pandemi sürecinin ilk yarısı bizim sektörümüz için sıkıntılı geçti. Setlerin durması, ikinci döneme başladığımız zaman Kefaret setinde olmak, Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur… Yıllardır hayranlıkla izlediğim, performansları ile hem tiyatro sahnesinde hem televizyonda, sinemada hayran olduğum insanlarla aynı sette olmak…

Karşılıklı bir şekilde performans gösterebilmek… Söylerken bile tüylerim diken diken oldu. Çok büyük bir ödül gibi oldu, ilaç gibi geldi pandemiden sonra. Harika bir deneyim yaşadım.”

Özge Özacar’ın röportajının detaylarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.