Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kapı gıcırtısına oynarım’ sözü Özge Özacar’ı çok iyi anlatıyor!

‘Kapı gıcırtısına oynarım’ sözü Özge Özacar’ı çok iyi anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özacar, son dönemin öne çıkan genç yetenekleri arasında yer alıyor… Sosyal medyayı da etkili şekilde kullanan oyuncu, dans videolarıyla da meşhur oldu.

Fox TV ekranında 29 Temmuz perşembe akşamı 35. bölümü ile final yapacak olan Kefaret dizisinde Meltem karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ayrıca Cuma akşamları yayınlanan PuhuTV’de Çiğdem karakteri ile başrolde bulunuyor. Sosyal medyada takipçi sayısını hızla artıran isimlerden olan Özge Özacar’ı 650 bine yakın kişi takip ediyor.

Ünlü oyuncu, dans videoları ile çok eğlenirken hayranları da profesyonel bir eğitim alıp almadığını merak ediyor. Onedio’nun youtube kanalına konuk olan oyuncu, hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Özacar, profesyonel bir dans eğitimi alıp almadığı ile ilgili soruyu yanıtladı ve şöyle söyledi: “Dans edemediğim bir hayat düşünemiyorum. Çok seviyorum, çocukluğumdan beri yapıyorum. Bir akademide ya da konservatuvar gibi ortamda aldığım profesyonel bir eğitim yok. Kapı gıcırtısına oynarım denirse o kişi benim.”

Dans etmeyi çocukluğundan bu yana çok sevdiğini dile getiren oyuncu bir dönem Latin dansları üzerine eğitim aldığını da anlattı. Özacar, salsa yaptığını ama başka alanlarda da dans etmeye çaba harcadığını ifade etti.

Kafkas danslarını da merak ettiğini belirten oyuncu, “Daha yapmak istediğim çok fazla şey var ama çok mutlu oldum beğendiğiniz, ben de çok eğlendim” diye konuştu.

Oyuncu instagram hesabından da setten bir paylaşım yaparak dans ettiği anları takipçilerinin beğenisine sundu. Özacak, “35 bölüm Kefaret, aynı anda 10 bölüm Seyyar. Benim için harika deneyimler edindiğim müthiş bir sezon oldu, hala oluyor. 02.30 itibariyle evime son paydosumu verip girmişken de haliyle artık duygular şelale” diye yazdı.