Ana sayfa Dizi Haberleri Finale hazırlanan Destan’dan Kuruluş Osman’a transfer!

Finale hazırlanan Destan’dan Kuruluş Osman’a transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan Destan dizisi çok yakında final yapmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda tek bölümle final yapacak dizinin önemli oyuncularından biri Kuruluş Osman dizisine transfer oldu.

Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı Destan dizisi geçen sezon çok iddialı bir şekilde başlamıştı. Yüksek bütçelerle çekilen dizi reytinglerden de çok iyi sonuç almıştı. Taa ki aynı akşam Üç Kız Kardeş dizisi yayınlanmaya başlayana kadar. Kanal D’de ekrana gelen yeni dizi kısa sürede reytinglerde zirveye çıkmış, Destan’ı da yerinden etmişti.

Bunun üzerine yaz sezonu sonunda Destan’ın final yapacağı haberi geldi. Konuyla ilgili hala resmi bir açıklama yapılmasa da aksi yönde bir bilgi verilmemesi bu iddianın doğruluğunu kanıtlıyor. Nitekim dizinin oyuncuları yeni proje arayışlarına başlarken kimisi de bir sonraki dizisini belirledi bile.

Finale hazırlanan Destan’dan Kuruluş Osman’a transfer! 7

Destan dizisinde Çolpan Han karakterini canlandıran İpek Karapınar da yeni dizisini seçti. Karapınar, Destan’ın final bölümünde rol aldıktan sonra yeni dizisi Kuruluş Osman’a geçecek. Karapınar’ın Kuruluş Osman’da canlandıracağı rolle ilgili henüz bir bilgi yok.

Geçtiğimiz sezon ortalarına kadar ilgi çeken bir dizi olan Destan’ın giderek reytinglerinin düşmesine karşın final yapması beklenmiyordu. Nitekim sezon finali ile ara verildi. Ancak yaz döneminde kanalın ikinci sezonda diziyi devam ettirmeyeceği iddiaları sonrası herkes şaşkın!

Bozdağ Film henüz net bir açıklama yapmasa da kulislerde diziye çok özel bir final bölümü çekileceği ve yayınlanacak bu bölümle de veda edileceği konuşuluyor. Ekibin final bölümü için henüz sete çıkmadığı tahmin ediliyor.