Ana sayfa Sosyal Medya Damla Colbay’dan sevgilisine romantik doğum günü kutlaması!..

Damla Colbay’dan sevgilisine romantik doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –İlk olarak 2014 yılında yayınlanan Kara Para Aşk dizisiyle tanınan oyuncu Damla Colbay, daha sonra Hayat Mucizelere Gebe, İçerde ve Zengin ve Yoksul adlı dizilerde rol aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu, en son geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan Yalnız Kurt adlı dizide başrolde yer alarak ‘Sare’ karakterine hayat verdi.

Bir süredir Doktor Ali Osman Çiçek ile ilişki yaşayan güzel oyuncu sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabında  yaptığı paylaşımla kutladı. Damla Colbay paylaşımına; “Sen bu dünyadaki en güzel şeysin” yazdı.

Damla Colbay'dan sevgilisine romantik doğum günü kutlaması!.. 8

Sevgilisine, gün ışığım, pırıltım, yaşama sevincim, canımın içi, sözleriyle seslenen Damla Colbay, “Varlığın için teşekkür ederim seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Çift ilişkilerini gözlerden uzakta yaşıyor. Damla Colbay’ın birlikte olduğu Dr. Ali Osman Çiçek, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı. Çiçek, Damla Colbay’ın paylaşımını kendi hesabına da taşıdı ve “Çok şanslı yaşlanıyorum” ifadelerini kullandı.

.Damla Colbay'dan sevgilisine romantik doğum günü kutlaması!.. 9

Oyuncunun aşk hayatında her şey yolunda ancak Damla Colbay ilk sezonunda rol aldığı Yalnız Kurt dizisine ikinci sezonda veda etti. 21. bölümü ile Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluşması beklenen dizide izleyicilerin önemli bir bölümü ‘Sare’ karakterini çok sönük bulmuş ve Damla Colbay’ın da bu hikayeye çok da uygun olmadığı yönünde eleştiriler yapmıştı.

Yeni sezonda ise yeni kadın başrol olarak Jessica May ile anlaşma sağlandığı basına yansıdı. Çağatay Tosun’un yönetmenliğini yaptığı Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonunda hikayede de önemli değişimler yapıldı.