Ana sayfa Sosyal Medya Erdal Özyağcılar 15 yıl aradan sonra Elveda Rumeli’de canlandırdığı Sütçü Ramiz karakterinin konağını ziyaret etti!..

Erdal Özyağcılar 15 yıl aradan sonra Elveda Rumeli’de canlandırdığı Sütçü Ramiz karakterinin konağını ziyaret etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yazın yayınlanmaya başlayan Balkan Ninnisi dizisi, Salı akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor.

Erdal Özyağcılar’ın başrolünde yer aldığı dizi aynı zamanda izleyiciye, 2007 ile 2009 yılları arasında ATV’de yayınlanan Elveda Rumeli dizisini de anımsatıyor. Balkan Ninnisi de Elveda Rumeli’nin çekimlerinin yapıldığı Makedonya’nın Manastır kentinde çekiliyor.

15 yıl önce Elveda Rumeli adlı dizide ‘Ramiz’ karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar yıllar sonra, canlandırdığı ‘Sütçü Ramiz’ karakterinin konağına giderek eski günleri yad etti. Usta oyuncu bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Erdal Özyağcılar videoda hayranlarına Elveda Rumeli’den küçük bir anekdot sunarak izleyiciyi sevilen dizinin yayınlandığı döneme götürdü.

Her İki dizinin çekimleri aynı yerde yapılsa da hikayesiyle iki dizi de birbirinden ayrılıyor. Elveda Rumeli bir dönem dizisiydi, Balkan Ninnisi’nde ise hikaye, günümüz gerçeklerine odaklanıyor. Balkan Ninnisi’nin  göç edemeyenlerin neler yaşadığını öne çıkartan bir senaryosu bulunuyor.

Farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşayabileceğini göstermesi bakımından iki dizinin de ortak bir mesajı var. Balkan Ninnisi daha komik ve eğlenceli bir hikaye ile ön plana çıkıyor. Dizide iki gencin imkansız gibi görünen aşk öyküsü de izleyiciyi etkiledi.

Genç oyuncular Emre Bey ile Merih Öztürk de  sergiledikleri performans ile büyük ilgi çekiyorlar. Balkan Ninnisi dizisinin iyi reytingler alması, sosyal medyada güçlü bir destek bulması da ekibin moralini yükselten gelişmeler oldu.