Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sevilen ismi, yeni diziyle ekrana dönüyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sevilen ismi, yeni diziyle ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz hafta Show TV’de 64. bölümüyle ekrana veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, iki sezon boyunca evlere şenlik macerası, eğlenceli karakterleriyle kanalın gülen yüzüydü adeta! Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrolleri Aslıhan Güner ve İsmail Demirci de ekran uyumunu yakalayan bir dizi çifti oldular.

Karadeniz’in muhteşem manzaraları eşliğinde Ordu’da çekilen diziyi izleyenler vedaya üzüldü ama reytingleri bekleneni vermeyen dizide artık macera da eskisi kadar sürükleyici olmamaya başlamıştı.

Aşıklar Kuzey ve Yıldız’ın kavuşmaları, evlenmeleri ve mutlu bir ailelerinin olmasıyla birlikte sonraki süreç de dizideki aşk-çekişme-kavuşamama gibi heyecan arttırıcı konular kalmamıştı.

İzleyenlerin uzun süre unutamayacakları güzel bir macera olarak hatırlanacak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi. Bu arada oyuncuları da yavaş yavaş başka dizilerde görmeye başlayacağız.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin final yapmasının ardından dizinin yönetmeni Ersoy Güler’in yeni bir projeye başlayacağı öğrenildi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sevilen ismi, yeni diziyle ekrana dönüyor! 7

Yine Show TV’de yayınlanacak olan İçimizden Biri isimli dizinin oyuncularından birisi de Kuzey Yıldız’nın Feride’si Gizem Güneş olacak… Bu kez oyuncu, başrolde yer aldığı bir Ege hikayesi ile karşımıza çıkacak.

İçimizden Biri dizisinde, Egeli güzel kız Havva’ya Gizem Güneş hayat verecek. Dizinin esas oğlanı ise İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam. Bu karakteri kimin oynayacağı ise henüz belli değil.

1995 yılında doğan Gizem Güneş, üniversitede Fransızca Öğretmenliği okudu. İlk oyunculuk deneyimini Binbir Gece dizisiyle gerçekleştirdi. Gizem Güneş daha sonra Her Şey Yolunda Merkez, İçimdeki Fırtına, Kanatsız Kuşlar ve 4N1K İlk Aşk dizilerinde yer aldı. Son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride Mollaoğlu karakterini oynadı.