Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale karşı direnen dizi Tozluyaka, yaz dizileri bir bir biterken hala ayakta!

Finale karşı direnen dizi Tozluyaka, yaz dizileri bir bir biterken hala ayakta!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Tozluyaka dizisi yaz döneminde başlayan yapımlardan birisi ve benzer birçok dizi yayından kaldırılmasına rağmen hala ekranda varlık göstererek başarısını ortaya koydu.

Seversin, Seni Kalbime Sakladım, Sevmek Zamanı, Mükemmel Eşleşme, Senden Daha Güzel gibi önemli yaz diziler birbiri ardına final yaptı. En son da Duy Beni dizisinin gelecek hafta sona ereceği ortaya çıktı. Bu durum Tozluyaka dizisinin direnişinin ne kadar önemli olduğunu da anlatıyor.

Gençlik dizisi olarak öne çıkan Tozluyaka, Fox TV ekranında 20. yeni bölümü ile 13 Kasım Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Şimdiye kadar tüm kişiler kategorisinde izleyici ilgisinin güçlü olması ile ayakta kalan dizinin, bunu ne kadar sürdüreceği merak konusu oldu. Özellikle Yargı ve Teşkilat dizilerinin yanı sıra, geçtiğimiz hafta başlayan Güzel Günler dizisinin de iyi bir çıkış yapmasının Tozluyaka’yı olumsuz etkilemesi bekleniyor.

Finale karşı direnen dizi Tozluyaka, yaz dizileri bir bir biterken hala ayakta! 7

Peki dizinin 20. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar: Hastalık yalanının gerçeğe dönüşmesi Kenan için büyük yıkımdır. Korkuları, öfkesi gün yüzüne çıkmıştır ve panik haldedir. Etrafındaki herkesi de müthiş etkisi altına almıştır. Hastalığının bir çaresi vardır ve bunun için birileri bedel ödemek zorundadır.

Çağrı ile Zeyno’nun ilişkisine karşı çıkan Arap ve Ali’ye en büyük tepkiyi Mavi ve Duru gösterirken yanlış anlaşılmalarla örülü bir duruma düşerler.

Kırgınlıkların, korkuların, öfkelerin arasında kalan çocuklar ve aileleri… Sonu kimileri için mutlu sonla biterken; kimileri içinse hayatlarını değiştirecek seçimlere zorlanacakları büyük bir kararla neticelenir.