Ana sayfa Dizi Haberleri Finali hak etmediği halde finale giden talihsiz bir dizi Yürek Çıkmazı!

Finali hak etmediği halde finale giden talihsiz bir dizi Yürek Çıkmazı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — TRT1 ekranında çok başarılı bir oyuncu kadrosunun bir araya gelmesi ve etkileyici bir hikaye ile milyonları kendisine çekmesi Yürek Çıkmazı için çok iyi bir başlangıç olmuştu. Sezonun başında uzunca bir süre çok iyi reytingler alan ve milyonların kalbine yerleşen dizinin zaman içinde azalan izleyici sayısı sonunda final kararının alınmasının da en önemli nedenlerinin başında geliyor.

Mesut Akusta ve Ayça Bingöl gibi usta isimlerin yanı sıra, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu gibi genç yeteneklerin güçlü bir uyum sergilediği dizinin 28. bölümü ile birlikte gelecek salı akşamı final yapacak olması hayranları açısından büyük bir talihsizlik olarak nitelendirilebilir.

Dizi uzunca bir süre iyi reytingler elde edip de milyonların sevgisini kazandıktan sonra, rakip dizilerin de etkisiyle yaşanan reyting kaybı bu noktaya gelinmesinde belirleyici olmuşa benziyor. Aslında Yürek Çıkmazı dizisinin final yapacak olması TRT1’in projeleri için artık reytingleri baz alarak, özel kanallar gibi aynı bakış açısına geldiğini de gösteren bir durum.

Birçok dizi hayranı gelinen bu noktadan dolayı üzüntülü ama 28 bölüm de olsa Yürek Çıkmazı’nı iyi bir proje olarak hatırlayacaklarını belirten yorumlarla sosyal medyada yorumlarıyla ekibe sevgilerini iletiyor.

Bu sezonun çok iyi başlamasına rağmen final kararı alınacak noktaya gelmesi bakımından Yürek Çıkmazı dizisinin en talihsiz projelerin başında geldiğini söylemek lazım.

Hikayenin gücü, ekibin etkileyici uyumuna rağmen Yürek Çıkmazı dizisinin özellikle Aile isimli Show TV dizisinin çok geniş bir kitleyi kendisine çekmesinin etkilerini yaşadığı da ortada. Aynı durum Tetikçinin Oğlu isimli Fox TV dizisi için de geçerli oldu. Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri ise salı rekabetinde ayakta kalmayı başaran yapımlar oldular.

Yürek Çıkmazı dizisinin 28. bölümü ile birlikte 13 Haziran Salı akşamı nasıl bir sezon finali yapacağı da şimdiden merak konusu oldu. Yayınlanan fragman ile birlikte Yılmaz karakterinin hak ettiği yerde olması izleyicilerin yüreklerine su serpecek gibi gözüküyor.