Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi bir oyuncunun hayatının dönüm noktası oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisi bir oyuncunun hayatının dönüm noktası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, sezon finali ile yine hayranlarını çok heyecanlandıracak. 9 Haziran’da yayınlanacak sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer evlenecek ama bir de trafik kazası geçirecekler. Nursema ve Umut çiftinin mutluluğuna gölge düşecek. Ayrıca Doğa’nın Fatih’ten boşanacağını açıklaması da bölümün heyecanını iyice artıracak.

Kızılcık Şerbeti dizisinde 29. bölümüyle ara verecek ama ekip Ağustos ayında yeniden bir araya gelerek, ikinci sezon çekimlerini gerçekleştirecek. 2-3 aylık ara ise dizinin ekibine dinlenme fırsatı olacak. Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk sezonu böyle başarılarla dolu geçerken, en çok da Nursema karakterini canlandıran Ceren Yalazoğlu adına unutulmaz bir proje olacak gibi gözüküyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi bir oyuncunun hayatının dönüm noktası oldu! 8

Ceren Yalazoğlu, belki dizinin ilk başlarında Nursema karakteri ile fazla öne çıkamadı ama sezonun ortasında karakterin yaşadığı şiddet ve yeni evlendiği kocası tarafından balkondan itilmesi ile sosyal medyanın gündemine yerleşti. Kadın cinayetleri ve kadına şiddetin hiç bitmediği Türkiye’de Nursema’nın yaşadıklarını yaşayan birçok kadın bulunuyor. İşte toplumsal karşılığı olan bir rolde yer almak da Ceren Yalazoğlu’na inanılmaz bir kariyer fırsatı getirdi.

Oyuncu, Kızılcık Şerbeti dizisinin kendisi için önemini şu sözlerle anlattı: “Benim için çok güzeldi. Benim hayatımın dönüm noktası, Nursema’yı oynamak. Çok da güzel tepkiler aldığım için harika geçti.”

Hikayede Umut karakterini canlandıran Serkan Tınmaz ile başarılı partnerliği de konuşulan Ceren Yalazoğlu, toplumsal karşılığı olan bir rolde yer almanın meyvelerini topluyor. Ancak oyuncu daha ilk başlardan dizinin çok izleneceğini tahmin etmiş.

Kızılcık Şerbeti dizisi bir oyuncunun hayatının dönüm noktası oldu! 9

Ceren Yalazoğlu, “Ben çok ses getireceğini ve çok iyi bir iş olacağını biliyordum. Fakat sonra yönetmenimiz, ekip ve oyuncu kadromuz ile beraber tabii ki de inanılmaz bir senaryo ile beraber, kanalın da arkamızda durması ile beraber çok keyifli bir hal aldı” diye konuştu.