Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fişimi çekin! Mehmet Ali Erbil kaza anını ve yoğun bakım günlerini anlattı

Fişimi çekin! Mehmet Ali Erbil kaza anını ve yoğun bakım günlerini anlattı

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 2. Sayfa programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, yaşadğı hastalık ve sonrasında yaşananlar ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Canlı yayın konuğu olan Mehmet Ali Erbil, hastalığından sonra ilk kez bir canlı yayına katıldı.

Kaza gününü ve sonrasında olanları anlatan Erbil, yoğun bakımdan çıktığında hareket edemediğini ve artık yürüyemeyecekse fişinin çekilmesini istediğini söyledi. O anları anlatırken gözleri dolan Mehmet Ali Erbil, herkesi duygulandırdı…

Erbil, “Yoğun bakımdan çıktım, normal odaya geçtiğimde Türk filmi gibiydi.Hiçbir tarafım oynamıyordu.Bir tek dilim oynuyormuş, onunla da iletişim kurmaya çalışıyormuşum, gelen hemşire ile. Parmağım bile oynamıyordu. Parmağım ilk oynadığında Allah’a dua ettim, ‘bari bana bu elimi bağışla’ diye. Bir tek ona dua ettim.Ondan sonra yavaş yavaş geldi…Birazcık sol ayağımda kopukluk var ama hislerde bir şey yok. Doktorlar eninde sonunda yürüyeceksin” açıklamasını yaptı.

“Yine ne geldiyse kadınlar yüzünden başıma geldi” diyerek kaza gününü anlatan Mehmet Ali Erbil, “Yani buluşmaya gidiyordum kızlarla. Duş yaptım.Küvetten çıkarken yükselti var. Basamaktan ayağıma attım, diğer ayağımı atarken yerdeki havlu kaydı.Kayınca ben tamamen tuvalete sağdan girdim. Allahtan kilom varmış o engellemiş çok batmasını” diye konuştu.

Evde çalışan kadına bağırdığını ve evdeki abisinin de orada olduğunu anlatan Erbil, yatak odasındaki koltuğa alındığını ve sonrasını hatırlamadığını ifade etti.

Erbil’in açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.