Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’daki Taner Ölmez’in adı bay turşu sevmez olarak kalacak!

Mucize Doktor’daki Taner Ölmez’in adı bay turşu sevmez olarak kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisiyle ekrana dönüş yaptı.Canlandırdığı savant sendromlu doktor Ali Vefa karakteri ile büyük beğeni toplayan Taner Ölmez, aynı zamanda down sendromlulara farkındalık noktasında da toplumda bir bilinçlenme çalışmasında büyük rol oynamakta.

Bu bireylere nasıl davranılması gerektiğine işaret eden sahnelerin yanı sıra, nasıl düşündüklerinin de ekrana yansıması çok önemli mesajlar içeriyor.

Taner Ölmez de hem hareketleri hem mimikleri hem tavırları hem de sözleriyle göz doldurmakta…

Reytingleri müthiş gelen dizi, ilk başladığı günden bu yana sürekli izleyici sayısını artırıyor. Bu durum da reyting birinciliğinin daha da sağlamlaşması olarak geri dönüyor. Tohum Otizm Vakfı’nın da katkı verdiği dizideki oyunculuğu ile övgüler alan Taner Ölmez’ın instagram hesabından paylaştığı 4.bölüm fragmanına da ilgi büyük oldu.

200 bine yakın izlenme elde eden paylaşıma yorum bırakan takipçileri de Ölmez’i övme yarışına girişti.

Bir takipçisi, “İple çekiyoruz Perşembe gününü bay turşu sevmez” diye yazdı. Ali Vefa’nın turşu sevmemesi, ayrıca imam bayıldı yemeği için ‘Birisini bayıltıyorsa beni de bayıltır’ yorumu yapması dizide gülümsetmişti. Ali Vefa karakteri sosyal medyada kimi izleyiciler tarafından “Bay Turşu Sevmez”  diye tanımlanmakta.

Bir başkası, “Bu kadar mükemmel oynamak zorunda mısın, mimiklerine de oyunculuğuna da hayranım” diye yazdı.

Kimi izleyiciler ekran başında ağladıklarını belirtti.

Bir dizi hayranı, “Yine gözlerim doldu izlerken. Ne iyi yaptınız Ali karakterini bizlere kazandırmakla. Emeklerinize, yüreklerinize sağlık” diye iltifatta bulundu.

İşte Taner Ölmez’in paylaşımı:

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Haftaya görüşelim ? #mucizedoktor @mucizedoktorfox @foxturkiye

Taner Ölmez (@taner_olmez)'in paylaştığı bir gönderi ()