Ana sayfa Sosyal Medya Fotoğraflar silindi! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı resmen bitti!..

Fotoğraflar silindi! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı resmen bitti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşkı 2021 yılının en çok konuşulan konularından birisiydi. 1 yıl kadar süren aşkın sona erdiği iddiaları  magazin gündemine bomba gibi düştü.

İkili hakkında daha önce de ayrılık iddiaları ortaya atılmış ama her seferinde ünlü çift, birlikte görüntü vererek bu haberleri yalanlamıştı. Şimdi ise farklı bir durum yaşanıyor. Bir süredir ayrılık iddiaları gündemde ama ne Demet Özdemir’den ne de Oğuzhan Koç’tan bir açıklama gelmedi.

Birlikte görüntü de vermeyen ikili, magazin gündeminde ve sosyal medyada sürekli konuşuluyor… Öte yandan bugüne kadar ikilinin instagram hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları silmemeleri de dikkatleri çekmişti.

Fotoğraflar silindi! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı resmen bitti!.. 9

Bu durum çiftin dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmamıştı. Ancak durum değişti, iki ünlü isim de sosyal medya hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi. Yaşanan bu gelişme çiftin hayranlarına ‘Aşk artık resmen bitti’ dedirtti.

Hakkında çıkan haberlere kulaklarını tıkayan Demet Özdemir sosyal medyada oldukça aktif. Instagram hesabından sürekli paylaşımlar yapan Demet Özdemir keyifli halleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Demet Özdemir çok yakında Netflix için çektiği ve Şükrü Özyıldız ile baş rolü paylaştığı Aşk Taktikleri filmi ile ekranlara gelecek.

Fotoğraflar silindi! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı resmen bitti!.. 10

Şu sıralar Aşk Taktikleri’nin heyecanını yaşayan ünlü yıldız partneri ile bir araya geldi. Demet Özdemir, pozlarıyla yine adından söz ettirdi.

Oyuncu, son paylaşımındaki mavi saten mini şortuyla göz doldurdu. Demet Özdemir’in güler yüzlülüğü ve neşeli halleri magazin basınında yer alan ayrılık iddialarına pek de aldırış etmediğini gösteriyor.

Fotoğraflar silindi! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı resmen bitti!.. 11