Ana sayfa Sosyal Medya Yalnız Kurt dizisi sadece reytingleri değil, sosyal medyayı da salladı!

Yalnız Kurt dizisi sadece reytingleri değil, sosyal medyayı da salladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Yalnız Kurt dizisi ilk bölümü ile geçtiğimiz Cuma akşamı büyük ilgi çekti. Dizinin Türkiye’nin geçmişinde yaşanan olaylara yönelik verdiği mesajlar dikkat çekerken, yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’in imzasını taşıması da çok önemli bir detaydı.

atv’nin reytinglerde Cuma akşamları birinciliği elde etmesi, Yalnız Kurt dizisinin izleyiciler tarafından ne kadar büyük bir heyecanla beklendiğini de kanıtladı. Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay’ın etkili performanslarıyla yer aldığı dizide ayrıca; Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Polat Bilgin, Hilmi Özçelik, Yaprak Medine gibi önemli isimler de bulunuyor.

Yalnız Kurt dizisi televizyonda yayınlandıktan sonra youtube ortamında da ilk bölümün tamamı paylaşıldı. Yalnız Kurt isimli dizinin resmi youtube kanalında ilk bölümün görüntülenmesi de 1 milyon 200 binin üzerine çıktı. Trend videolar listesinde bir ara ilk sıraya yükselen dizi, daha sonra ise üçüncülüğe geriledi. Bu büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Yalnız Kurt dizisi sadece reytingleri değil, sosyal medyayı da salladı! 7

Hayatını Kurdoğlu namıyla kafes dövüşleri yaparak sürdüren Altay karakterinin hikayesi olarak ekrana yansıyan Yalnız Kurt, youtube ortamında izleyicilerin büyük ilgisini çekerek ne kadar etkili bir dizi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yalnız Kurt isimli youtube resmi kanalı da hızla büyüyor. 70 bine yaklaşan abone sayısı ile daha 1 haftada geniş bir izleyici grubunu etkilediğini gösteren dizinin özel sahnelerini de bu kanalda bulabilirsiniz. Twitter ve instagram gibi platformlarda da izleyicilerin diziye yönelik büyük bir ilgi gösterdiği görülüyor. Dizi hem reytinglerde hem de sosyal medyada çok etkili bir çıkış yaptı.

Yalnız Kurt dizisinin 4 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünden ilk fragman da büyük ilgi çekti. Dizinin hayranları yeni bölümü heyecanla beklerken, reytinglerin de nasıl geleceği büyük merak konusu oldu. Dizinin ikinci bölümünde de ilk bölümdeki reytinglerini koruması durumunda, Cuma rekabetinde bir numara olması netleşecektir.