Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Bir Peri Masalı dizisini son anda erteledi, bu iş Kanal D’ye çok yaradı!

Fox TV, Bir Peri Masalı dizisini son anda erteledi, bu iş Kanal D’ye çok yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz hayranları heyecanla yeni dizi Bir Peri Masalı’nı bekliyor. Daha önce 21 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacağı duyurulan dizi, birçok tanıtım faaliyeti yapılmasına rağmen son anda ertelendi. Bir haftalık ertelemenin nedeni merak edilirken, bu durumun en çok da Kanal D’ye yaradığı reytinglerle ortaya çıktı.

21 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D ekranında Erkan Petekkaya’nın merakla beklenen O Kız dizisi başladı. Ancak Bir Peri Masalı son anda bir hafta ertelenince bu iş Kanal D’ye çok yaradı. Bir Peri Masalı yayınlanmış olsaydı belki de birçok izleyici O Kız isimli güçlü dram dizisinin farkına varamayacaktı. O Kız dizisini izleyip de beğenen ama Alina Boz’u da ekranda görmek isteyen hayranları için gelecek hafta çok zorlu bir seçim yaşanacak.

Fox TV, Bir Peri Masalı dizisini son anda erteledi, bu iş Kanal D'ye çok yaradı! 8

Fox TV’nin erteleme hamlesi en çok Kanal D’ye ve O Kız dizisinin iyi bir başlangıç yapmasına yaradı. Acaba bu karar, gelecek hafta Bir Peri Masalı’nın beklenenden çok daha düşük reytingler almasına neden olur mu? Bazı izleyiciler Fox TV’nin bu konuda stratejik bir hata yaptığını ve O Kız dizisinin ilk bölümünü izleyenlerin sonraki haftalarda da izlemeye devam edeceğini düşünüyor.

Eğer aynı saatte iki farklı ekranda iki farklı dizi olsaydı bu sefer izleyiciler bölünecekti. Fox TV’nin stratejik bu kararı sonucunda Kuruluş Osman gibi çok etkili bir dizi başlayana kadar O Kız’ın iyi bir avantaj elde ettiğini söyleyebiliriz.

Elimi Bırakma ve ardından da Maraşlı isimli diziyle televizyon ekranında büyük başarılar kazanan, ayrıca dijital dizi Aşk 101 ile de hayranlarını memnun eden Alina Boz, yeniden setlere dönüş yaptı. Fox TV ekranında bu sezonun iddialı dizilerinden birisine başrol olan oyuncu, Bir Peri Masalı isimli hikaye ile aslında milyonların hayalini gerçekleştirecek.

Fox TV, Bir Peri Masalı dizisini son anda erteledi, bu iş Kanal D'ye çok yaradı! 9

Birçok kişi bir şekilde çok para bulmak ve zengin bir hayat yaşama hayali kuruyor. İşte bu hayale dizideki Zeynep karakteri ulaşacak. Bulduğu para ile bebek bakıcılığından zengin bir kadına dönüşen Zeynep karakterinin hikayesi de şimdiden çok merak ediliyor.

Alina Boz, yeni dizisinde Sadakatsiz’deki büyük çıkışı ile kendisini gösteren Tarık Emir Tekin ile başrolü paylaşıyor. Dizi Hayranları hem hikayenin hayatın içinden birçok kişiye dokunan yanları olmasına dikkat çekiyor hem de oyuncu kadrosunun çok iyi olduğunu düşünüyor.

Nazan Kesal Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Müfit Kayacan gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Bir Peri Masalı dizisi, 28 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümü ile başlayacak.