Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayla Benim Aramda’da öyle bir sahne var ki Demet Özdemir’i çocukluğuna götürdü!..

Dünyayla Benim Aramda’da öyle bir sahne var ki Demet Özdemir’i çocukluğuna götürdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-İş ve özel yaşantısıyla sürekli gündemde olan oyuncu Demet Özdemir, Disney Plus’ta 14 Eylül’de görücüye çıkan Dünyayla Benim Aramda dizisi ile adından söz ettiriyor.

Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinin izleyicilerle buluşmasının ardından oyuncuya gösterilen yoğun ilgi sürüyor.

Dizide Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger ile başrolde yer alan oyuncu, her yeni bölüm öncesi heyecanını sosyal medyada takipçileriyle de paylaşılıyor.

8 bölüm olarak çekilen Dünyayla Benim Aramda’nın 3. bölümü 21 Eylül Çarşamba günü dijital platformda yayınlandı. Demet Özdemir 3. bölümde değişik bir imajla izleyici karşısına çıktı.

Dünyayla Benim Aramda'da öyle bir sahne var ki Demet Özdemir'i çocukluğuna götürdü!.. 8

Dizide güçlü, kariyer sahibi, moda dergisi yöneticisi ‘İlkin’ karakterine hayat veren oyuncu, son yayınlanan bölümdeki bir sahnede taktığı, siyah kahküllü, küt kesim peruğuyla dikkat çekti.

Bu tarz, oyuncuyu çocukluk yıllarına götürdü. Oyuncunun instagram hesabında paylaştığı görüntüde çocukluğunda da benzer bir saç modelini kullandığı görülüyor.

Dünyayla Benim Aramda'da öyle bir sahne var ki Demet Özdemir'i çocukluğuna götürdü!.. 9

Kadın erkek ilişkisine farklı bir açıdan yaklaşan hikayesiyle Dünyayla Benim Aramda’da heyecanın dozu giderek artıyor.

Karakteri hakkında konuşan Demet Özdemir, “İlkin karakteri ne kadar güçlü birisi olsa da kendisi ile yüzleşmekten kaçınması ona zarar veriyor. Bu yolculuk hem Demet olarak hem İlkin’in yolculuğu olarak çok keyifli” şeklinde konuşmuştu.