Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV bu sefer aradığı bomba gibi diziye nihayet kavuşuyor!

Fox TV bu sefer aradığı bomba gibi diziye nihayet kavuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yıllardır dizilere büyük yatırım yapıyor ama 6 sezondur devam eden Yasak Elma dışında elinde çok güçlü yapımlar bir türlü oluşmuyor. İşte bu sorunu kökünden çözmek için çaba harcayan yetkililer, yeni dram dizileri ile uzun süre devam edebilecek proje arayışı içinde. Bu hedefe ulaşması beklenen yapımlardan birisi de Gülcemal dizisi olarak tarif ediliyor.

Bir dram hikayesi olarak güçlü bir yapım olarak ortaya çıkan Gülcemal dizisinin oyuncu seçimlerinde de büyük bir titizlik uygulanıyor. Deprem felaketi öncesinde çok yoğun hazırlıklar yapılan dizi için ekip Bursa’da sete çıkmıştı. Deprem nedeniyle bir süre ara verilen çalışmaların yeniden başladığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Dizinin oyuncu kadrosu neredeyse tamamlandı. Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisinin başrolünde yer alacağı diziye çok önemli isimlerin katıldığının haberleri geliyor.

Fox TV bu sefer aradığı bomba gibi diziye nihayet kavuşuyor! 8

Sema Kekiç, Nilüfer Açıkalın ile Ayda Aksel gibi oldukça tecrübeli oyuncuların bir araya geldiği dizide, genç isimler de dikkatleri çekecek.

Sefirin Kızı dizisindeki güçlü çıkışının ardından Destan dizisinde başrolde yer alan Edip Tepeli de Gülcemal dizisinin kadrosunda bulunan isimler arasında bulunuyor.

En son Duy Beni dizisinde Aziz karakteri ile büyük ilgi çeken Burak Can’ın da gençler arasında dikkat çektiği dizide; Meltem Akçöl, Samet Kaan Kuyucu, Gökçem Çoban gibi genç isimleri de göreceksiniz.

Fox TV bu sefer aradığı bomba gibi diziye nihayet kavuşuyor! 9

Nilay Erdönmez,Cahit Gök, İpek Ayaz gibi tecrübeli isimlerin de hikayesinde yer alacağı Gülcemal dizisinde senaryoyu başarılı senaristlerden Eda Tezcan yazıyor.

Fox TV’nin uzun süredir dram odaklı olan ve uzun süre yüksek reytingler alarak devam edebilecek projeler aradığı biliniyor. Gülcemal dizisinin de bu ihtiyacı karşılama noktasında iyi bir fırsat sunması bekleniyor.