Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV için Gülcemal dizisi bundan sonraki her hafta daha büyük bir sorun olmaya başlayacak!

Fox TV için Gülcemal dizisi bundan sonraki her hafta daha büyük bir sorun olmaya başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülcemal isimli Fox TV dizisinin sadık bir izleyici kitlesi oluşmaya başladı ve bu iyi bir şey… Ancak dizinin reytingleri hala ortalamaların altında geliyor ve Fox TV için tam bir bıçak sırtı durum oluşmaya başladı.

Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisinin her hafta yeni bölümler yayınlandıkça birbirlerine daha iyi uyum sağladıkları, daha iyi enerji yaydıkları yönünde sosyal medyada ortak bir kaat gelişti. Gülcemal dizisinde 4 bölüm geride kaldı ve şimdiden sadık bir izleyici kitlesi de oluşmaya başladı. Ancak Fox TV’yi sürekli ikilemde bırakan bir durum da oluşuyor.

Diziye sosyal medyada destek artıyor, reytingler haftalar ilerledikçe bir miktar daha iyi olmaya başlıyor ama ortalamanın altında oranlar geldikçe de kanal yönetiminin pek de arzu etmediği bir tablo oluşuyor.

Gülcemal dizisinin hikayesi akıcı ve diziyi severek takip eden, merak eden bir kitle oluştu. Sosyal medyada da bu kitlenin desteğinin arttığını gözlemleyebilirsiniz. Tabii ki bu bağlılık oranında reytingler de iyi seviyelere çıkamaz ise işte büyük ikilem orada oluşur.

Fox TV, 3’lü reytingler almasına rağmen sabır etse belki daha da iyi seviyelere gelebilecek o kadar çok diziyi harcadı kı, Gülcemal’in de o yapımlar arasına katılması hiç de zor değil.

Gülcemal dizisinin tüm kişiler ve ABC1 gruplarında bir miktar yükselmesi, ancak AB grubunda 2’li oranların altına gelmesi, sıralamada ilk 10 yapım arasına girememesi gibi nedenler Fox TV yönetimi için can sıkıcı durumlar.

Reytingler noktasında bu durum yaşanırken, izleyicilerin her geçen hafta diziye daha da büyük bağlılık sergilemeye başlamaları ise büyük bir açması beraberinde getiriyor.

Fox TV, Gülcemal dizisinin reytingleri ortalamanın üzerine çıkmaz ise sürdürmek istemeyecektir, ancak her yeni haftada diziye bağlılık artınca da izleyici tepkisi daha sert olacak.

Gülcemal dizisi işte bu ikilem nedeniyle her geçen hafta Fox TV için daha büyük bir sorun olmaya başlayacak.

Dizinin bu sezon sonuna kadar ekranda kalması muhtemel ama gelecek sezonda devam etmesi için daha iyi reytinglere ihtiyaç var.

Gülcemal dizisi 5. yeni bölümü ile 4 Mayıs perşembe akşamı ekranda yerini alacak, bakalım reytingler bu sefer nasıl bir gelişim sergileyecek?