Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun’u Kardeşlerim setinde güldürebilen tek bir kişi var!

Su Burcu Yazgı Coşkun’u Kardeşlerim setinde güldürebilen tek bir kişi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşuyor ve 3 sezondur da çok başarılı bir süreç yaşanıyor. Su Burcu Yazgı Coşkun da dizinin kadrosunda etkili bir çıkış yapan genç oyuncu olarak göz kamaştırıyor. Onur Seyit Yaran ile partnerliği oyuncuya çok yaradı ve sosyal medyada da güçlü etkileşimler elde ediyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun, en popüler kadın oyuncular listesinde her hafta birincilik koltuğunda oturuyor ve sosyal medyanın gücünü de sürekli arkasında hissediyor. Genç yaşında bu kadar geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanması da kariyeri açısından önemli bir artı olarak gözüküyor.

Kendisi hakkında bazı bilgiler ve sette yaşadıklarına dair bilgiler paylaşan Su Burcu Yazgı Coşkun, ekipte kendisini güldürebilen tek bir kişi olduğunu söyledi. Sahne çekimleri sırasında gülen, kendisini bırakan birisi olmadığının altını çizen oyuncu, “Sadece Cüneyt Mete, Orhan karakteri, ona asla dayanamıyorum. Sadece onunla gülmekten çekemediğim sahneler olmuş olabilir. Aklıma geldiği zaman bile gülüyorum” diye konuştu.

Su Burcu Yazgı Coşkun'u Kardeşlerim setinde güldürebilen tek bir kişi var! 7

Sette hem ciddiyetin hem de eğlencenin gerekli şeyler olduğunu ifade eden oyuncu, yüksek enerjisinin nedenini ise şöyle anlattı:

“Daha her şeyin başındayım, çok meraklıyım hayata karşı. Çok fazla hedefim var. Mesleğimde ve diğer sanat dallarında ilerlemek istiyorum.”

Yapmak istediği çok fazla proje olduğunu da anlatan Coşkun, dram rolleri dışında özellikle psikolojik olarak rahatsızlığı olan bir karakteri oynamayı çok arzu ettiğini de söyledi.

Sosyal medyada çok güçlü bir takipçi grubunun olması genç oyuncuyu mutlu ediyor ama kendisini kaybetmesine de neden olmuyor. “Bunun edasıyla yürümüyorum” diyerek bu desteğin kendisini bozmadığını ifade etmek istedi.

Oyuncu, “Çok mutlu oluyorum, oradan çok büyük bir destek var. Oynadığım her karaktere, destek olan insanlar beni çok mutlu ediyor. Eleştiri hep gelir, artık hiç canımı sıkmıyor, oraları da aştım artık” diye konuştu.

Twitter’da daha çok yorumları okuduğunu ve bunların kendisini çok motive ettiğini anlatan Su Burcu Yazgı Coşkun, eleştirilere de artık alıştığını sözlerine ekledi.