Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT 1 dizisi Dünya Hali reyting savaşına daha fazla direnemedi! Final kararı alındı!

TRT 1 dizisi Dünya Hali reyting savaşına daha fazla direnemedi! Final kararı alındı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaz döneminde TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Dünya Hali dizisi ilk bölümden bu yana gelen düşük reytinglerine rağmen devam ediyordu. TRT 1’in absürd komedi türündeki dizisi daha fazla direnemedi, dizi hakkında final kararı alındı.

Başrollerini Pelin Abay ve Caner Şahin’in paylaştığı Dünya Hali ilk bölümüyle dikkat çekici bulunmuştu. Sıra dışı tanıtımı ve absürd komedi hikayesiyle belli bir kitleyi kendine bağlayan dizi reytinglerde bir türlü başarılı olamamıştı.

TRT 1 dizisi Dünya Hali reyting savaşına daha fazla direnemedi! Final kararı alındı! 10

Ancak dizi yayıncı kanal TT 1’in kararlılığı sayesinde, son derece düşük reytinglere rağmen 20 hafta dayanmayı başardı. Ancak dizi reyting savaşında daha fazla ayakta kalamadı ve final kararı verildi.

Dünya Hali dizisi, 15 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak 20. bölümüyle ekranlara veda edecek. Her ne kadar reytinglerde çok başarısız olsa da belli bir izleyici kitlesine sahip dizinin vedası üzüntüyle karşılandı.

Bir izleyici Dünya Hali’nin ailece izleyebildikleri tek dizi olduğuna dikkat çekti ve “Ailecek izleyebileceğimiz nadir dizilerden biri. Pelin için sırf reyting düşük diye bitmesini istiyordum ama sonra sanal dünyanın gerçeklerini ince zekayla birleşimi ve kişinin aldığı anlam yükü, sonra dizinin bu kadar zekice hazırlanmış bu projenin bitmesini hiç istemedim.” diye yazdı.

TRT 1 dizisi Dünya Hali reyting savaşına daha fazla direnemedi! Final kararı alındı! 11

Bir başka izleyici de üzüntüsünü şu paylaşımla dile getirdi: “Ah ah çok güzel bir dizi final oluyor. Kıymet bilinmedi ne TRT ne izleyici. Hem komedi hem de hayattan ders veren bir diziydi. Güle canım dizim çok özleyeceğiz”

TRT 1 dizisi Dünya Hali reyting savaşına daha fazla direnemedi! Final kararı alındı! 12

Dünya Hali’nin değerinin bilinemediğini vurgulayan bir izleyici ise “Diziyi eleştiren oldu. Fakat bu dizinin her bölüm sonunda verdiği bir ders vardı, anlam yüklüydü. Dizinin bittiğine çok üzüldüm, değeri bilinmeyen bir diziydi (milletimiz sağ olsun).” diye yazdı.

TRT 1 dizisi Dünya Hali reyting savaşına daha fazla direnemedi! Final kararı alındı! 13