Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV ve Medyapım ortaklığında yeni dizinin iddiası Yasak Elma gibi olmak!

Fox TV ve Medyapım ortaklığında yeni dizinin iddiası Yasak Elma gibi olmak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Entrikası bol olan Yasak Elma dizisi beş sezondur yayında ve altıncı sezon için de hazırlıklar başladı. Medyapım imzasını taşıyan Yasak Elma, etkili hikayesi ve dikkat çeken oyuncu kadrosu ile bu başarıyı sağladı.

Fox TV, pazartesi akşamları çok iyi reyting getiren Yasak Elma gibi yine entrikalarla dolu yeni bir diziyi başlatacak. Kapımdaki Düşman olarak ismi belirlenen dizi, daha sonra İyilik olarak değiştirildi. “Evlilik aşkı öldürür derler, doğru insanı bulunca evlilik çok güzel şey” mesajı ile tanıtımı yayınlanan dizi, mutlu bir aile tablosunun nasıl yasak bir aşk ile bozulabileceğini anlatacak.

İçinde birçok entrika barındıracak olan dizide İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey başrolde bulunuyor. Ceyda ve Doruk mutlu bir evlilik yürütürken, araya Damla giriyor. Sera Kutlubey, bir evliliği yıkan kadın karakteri ile yeni bir rol deneyimi yaşayacak.

Fox TV ve Medyapım ortaklığında yeni dizinin iddiası Yasak Elma gibi olmak! 8

29 Nisan Cuma günü ilk bölümü yayınlanması beklenen İyilik dizisinin yapımcısı Yasak Elma’yı da hazırlayan Medyapım… Entrika tarzındaki dizilerde çok iyi bir çıkış yakalayan Fox TV’nin aynı yapımcıya aynı türde bir başka dizi daha sipariş etmesinin altında bir strateji yatıyor.

Bu tür yapımların izleyicilerin hem daha çok dikkatini çekmesi hem de hikayelerinde yapılacak çeşitli düzenlemeler ile süreklilik sağlanabilmesi Yasak Elma ile kanıtlanmıştı. Şimdi Medyapım ile Fox TV işbirliğinde Yasak Elma stratejisi kullanılarak İyilik isimli dizinin izleyiciler tarafından beğenilmesine çalışılacak.

Fox TV ve Medyapım ortaklığında yeni dizinin iddiası Yasak Elma gibi olmak! 9

Henüz yayın tarihi net olmasa da Milliyet tv eleştirmeni Sina Koloğlu, 29 Nisan Cuma günü dizinin ilk bölümünün yayınlanacağını duyurdu. “Dizinin Yasak Elma’ya rakip olacağı söyleniyor” diye yazan Sina Koloğlu, Fox TV’nin yine iddialı bir yapımı ekrana taşıyacağını belirtti.

İyilik dizisinin fragmanı da ilgi gördü ve entrikasının bol olacağını da ilk görüntülerden anlayabilirsiniz. Aşk Mantık İntikam’ın bu hafta bitmesinin ardından Fox TV’nin gelecek hafta İyilik dizisini başlatması bekleniyor. Ancak resmi olarak yayın günü ve tarihi konusunda bir açıklama henüz yapılmadı.