Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV yedinci dizisi için de final duyurusu yaptı!

Fox TV yedinci dizisi için de final duyurusu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon final yapan dizilere bir yenisi daha ekleniyor… Şimdiye kadar 6 dizi kanal tarafından düşük gelen reytingler nedeniyle yayından kaldırıldı. Bu diziler nedeniyle de kanalın yönetimine büyük tepki vardı.

Fox TV’de dizi izlemek isteyenler bu sezon 6 kez hüsranla karşılaştı. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir ve Elkızı isimli diziler birbiri ardından yayından kaldırıldı. Tam 11 dizi ile sezona başlayan kanalın, daha sezonun yarısında elindeki 6 dizi gitti. Şimdi de yedinci dizinin finali ekrana getirilecek.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı, büyük bir hayran kitlesi bulunan ama reytingleri beklentilerin altına düşen dizi için final kararı verildi. Kanunsuz Topraklar dizisi 16. bölümü ile birlikte 9 Şubat Çarşamba akşamı ekrana veda edecek.

Veda duyurusunu yapan Fox TV’ye dizinin hayranlarından büyük eleştiri geldi. Dizinin finalinin nasıl olacağını da merak edenler için yayınlanan fragmanda bazı detaylar var. Dizinin hikayesinde Davut ile Gülfem nikah kıymaya karar veriyor. Ancak onları engellemek isteyenler var.

Dizi mutlu bir sonla mı bitecek yoksa bir trajedi mi yaşanacak? Diziyi merakla bekleyen hayranlar, bu sorunun yanıtını ancak bölümü izledikleri zaman öğrenebilecek.