Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’de dizi finalleri bitmek bilmiyor, işte en son veda eden diziler!

Fox TV’de dizi finalleri bitmek bilmiyor, işte en son veda eden diziler!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında üst üste final kararları sonrasında iki dizinin daha yayın hayatına bu hafta son vereceği duyuruldu. İlk önce 24 Aralık Cumartesi akşamı Darmaduman dizisi ardından da 25 Aralık Pazar günü Tozluyaka isimli dizi izleyicilerine veda edecek.

Yaz döneminden bu yana 6 aylık süreçte Fox TV’de üst üste dizi finalleri yaşandı. Gizli Saklı, Senden Daha Güzel, Kusursuz Kiracı, Mahkum yayından kaldırılan yapımlar olmuştu. Şimdi iki dizi daha bu listeye katılıyor.

Darmaduman dizisi özellikle de büyük umutlar bağlanan ve çok yetenekli isimlerin bir araya geldiği bir proje olarak biliniyor. Ancak reytingler iyi gelmeyince dizinin vedasına karar verildi. İzleyiciler de üzüldü, oyuncular da bu duruma çok şaşırdı. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora gibi son dönemin en önemli isimlerinin buluştuğu projenin 9. bölümde final yapma durumu çok rahatsız edici oldu.

Fox TV'de dizi finalleri bitmek bilmiyor, işte en son veda eden diziler! 7

Beverly Hills dizisinin yerli versiyonu olarak öne çıkan Darmaduman’ın senaryosunu Damla Serim yazdı. Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yaptığı dizide; Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun önemli isimler de yan rollerde yer aldı.

Ne yazık ki izleyicilerden yeterince destek bulamayan “Darmaduman”, 24 Aralık Cumartesi günü 9. yani final bölümü ile ekranlara gelecek.

Peki finalde neler olacak? İşte detaylar: Aldıkları cevapla ümitleri yerle bir olan Kerem, Ece, Derin, Evren ve Yağız hiç beklemedikleri bir davet haberiyle heyecanlanırlar. Aile masasına atılan taşın hesabını soran Harun kendini hiç de tanıdık olmayan bir yerde bulur.

Bir yandan birbirleriyle yüzleşmeye devam ederken bir yandan planı sürdürmeye çalışan çocuklar, ansızın gelen bir yardımla ayağa kalkarlar. Planın sonucu herkesin hayatına sürprizlerle dolu yeni kapılar açacaktır.