Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam, Pelin Uluksar için çok doğru bir proje seçimi oldu!

Ben Bu Cihana Sığmazam, Pelin Uluksar için çok doğru bir proje seçimi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1994 yılında doğan Pelin Uluksar, 2016 yılından bu yana da dizilerde yer alarak kendisine iyi bir kariyer oluşturdu. No 309 dizisindeki Nergis karakteri ile setlere adım atan oyuncu; Bir Deli Rüzgar, Vuslat, Sen Çal Kapımı, Benim Hayatım dizilerinde önemli tecrübeler kazandı.

No 309 ve Sen Çal Kapımı gibi çok sevilen iki romantik komedi dizisinde yer almak Pelin Uluksar adına çok iyi bir kariyer çıkışı sağlamasına da yaradı. Ancak bu eğlenceli projelerin ardından oyuncuyu çok yoğun bir dramın yaşandığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde izliyoruz. Yeni sezonun etkili atv dizilerinden birisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, salı akşamları güçlü reytinglerle yoluna devam ediyor.

Pelin Uluksar da hikayede Süheyla isimli karakter ile yer alıyor ve dramın da en sert hallerinin yaşandığı bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkarak da bir hayli şaşırtmış oldu. Uluksar, böyle bir yapımda yer aldığı için kendisini şanslı görüyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam, Pelin Uluksar için çok doğru bir proje seçimi oldu! 7

Oyuncu, “Dizimiz çok güzel gidiyor. Çok keyifli çalışıyoruz. Reytinglerimiz şahane. Çok mutluyum böyle bir işin içinde yer almaktan. Çok keyifliyim. Doğru projeyi seçtiğimi düşünüyorum. Güzel bir işin içindeyim, çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Oktay Kaynarca ve Pelin Akil ile birlikte tüm ekip arkadaşları ile çok iyi bir ortamda çalıştıklarını anlatan oyuncu, bunun reyting başarısına da yansıdığını ifade etti.

Pelin Akil ile aynı zamanda Broadway’den İstanbul’a Müzikaller isimli oyunda da rol arkadaşı olduklarını anlatan Pelin Uluksar, dizinin yanı sıra tiyatro sahnesine de çıkarak kendisini geliştirmeyi sürdürüyor.

Oyuncu, “Müzikalimiz de çok güzel gidiyordu, şimdi ara verdik. Yeni yılda başlayacağız, provaları iyi geçiyor” diye konuştu.

Kariyer anlamında 2022 yılının çok güzel geçtiğini anlatan oyuncu, doğru projeyi seçtiği için de memnun olduğunu sözlerine ekledi.