Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de finali kesinleşen 2 dizi var!

Fox TV’de finali kesinleşen 2 dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran ayına yani sezon sonuna yaklaşılır iken hangi dizilerin devam edeceği, hangilerinin final yapacağı konusunda bir belirsizlik bulunuyor. Ancak net olan bazı durumlar da var. Fox TV bu sezona 12 dizi projesi ile başladı. Ancak bunlardan 7 tanesi şimdiye kadar final yaparak ekrana veda etti.

Kanalın elinde; Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Son Nefesime Kadar, Mahkum ve Aşk Mantık İntikam isimli 5 dizi kaldı. Ancak bu dizilerden iki tanesi için de final kararları alındı… Nurgül Yeşilçay Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisi kabul edilemeyecek kadar düşük reytingler getiriyor.

Fox TV'de finali kesinleşen 2 dizi var! 8

Fox TV’nin büyük umut bağladığı polisiye dram dizisi ne yazık ki, senaryosunun yeterli olmaması nedeniyle beşinci bölümde final yapacak. Fox TV’den yayınlanan fragmanda 23 Mart Çarşamba günü dizinin son kez ekrana geleceği duyuruldu.

Kanalın bir başka final kararı aldığı dizisi ise Aşkı Mantık İntikam oldu. İlk önce Mart ayı içinde bitirilmesi beklenen proje için kısa bir uzatma kararı alındı. 39. bölüm olarak belirlenen final 3 hafta daha ileriye alınarak 42. bölüme çekildi. Bu da 22 Nisan’da Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapacağı anlamını taşıyor.

Fox TV'de finali kesinleşen 2 dizi var! 9

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde olduğu Aşk Mantık İntikam, geçen yıl Haziran ayında başlayan ve Nisan sonuna kadar da devam edecek bir proje olarak, çok başarılı işler yaptı. Bir romantik komedi dizisinin kış sezonunda başarılı olması her zaman gerçekleşmiyor.