Ana sayfa Dizi Haberleri Pera Palas’ta Gece Yarısı’na ABD’den bir övgü dolu yorum daha geldi!

Pera Palas’ta Gece Yarısı’na ABD’den bir övgü dolu yorum daha geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te ekrana gelen ve başrollerinde Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı’nın yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı filmine ABD’den bir övgü daha geldi. Ülkenin en çok takip edilen haber internet sitelerinden biri olan Fansided, dizide övgüyle söz etti.

Sıra dışı hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Pera Palas’ta Gece Yarısı, gazeteci bir kızın Pera Palas Oteli’nin asansörüne girdikten sonra zamanda yolculuk yaparak Cumhuriyet’in ilk yıllarına geri dönmesini anlatıyor. Fantastik konusu nedeniyle Türk izleyicisinin çok alışık olmadığı bir tür olan Pera Palas’ta Gece Yarısı bu özelliği yüzünden birçok eleştiri aldı.

Ancak dizi özellikle yurt dışında bir hayli beğenildi. ABD’nin büyük haber sitelerinden biri olan Fansided’de yer alan bir yorumda, Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan övgüyle söz edildi. Diana Nosa tarafından kaleme alınan yazıda dizinin konusu anlatıldı. Dizinin sevimli karakterler ve komik tarihi gerçeklerle izleyiciye harika bir macera yaşattığı belirtildi ve şöyle denildi:

Pera Palas’ta Gece Yarısı’na ABD’den bir övgü dolu yorum daha geldi! 58

“2022 serisi, Türk tarihinin en önemli dönemlerinden birine derinlemesine bakıyor ve daha önce hakkında hiçbir şey bilmediğiniz insanları ve hikayeleri öne çıkarıyor. Dahası, başlığın hem kolay hem de eğlenceli bir saat olmasını sağlayan modern bir yönü var.”

Pera Palas’ta Gece Yarısı, daha önce ABD merkezli haber sitesi Hollywood Insider tarafından da övgü dolu sözlerle bahsedilmişti. Hollywood Insider yaptığı yorumda Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın zaman yolculuğu türündeki yapımların en iyilerinden biri olduğu belirtilmiş ve “Bu dizi bize ne kadar deneysel ve heyecan verici olabileceğimizi ve izleyicilerimizin deneyimlemesini istediğimiz hikayeyi çeşitli türlerin bir karışımıyla nasıl aktarabileceğimizi hatırlatıyor” denilmişti.

Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın izlenmesi, Netflix’in verilerine göre 25 milyon saati geçti. Dizi daha önce de başarılı rakamlara ulaşmıştı. Karga Seven Pictures imzalı dizi, yayınlanmasının ardından bir kaç gün içinde Netflix’in Top 10 listesinde ilk sıraya yükselmişti.