Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de geçen sezon tepki çeken dizi sorunu yine başladı!

Fox TV’de geçen sezon tepki çeken dizi sorunu yine başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV’nin iddialı dizileri harika ama yayınlayacak gün yok! Fox TV ekranında yeni sezonda birbirinden farklı yapımlar izleyicilerle buluşacak. Hazırlıkları devam eden, yayına hazırlanan çok sayıda dizi olunca da yayın planlamasında sorunlar yaşanabiliyor.

Geçen sezon bu durum ortaya çıkmıştı. Yeni dizilerine bir türlü gün bulamayan Fox TV, bazı yapımlarını bekletmek durumunda kalmış, bazı dizileri erken final yaptırarak izleyicilerden büyük tepki almıştı. Hatta Savaşçı dizisi uzun bir süre bekletilince oyuncular isyan etmişti.

Fox TV’nin yeni sezonda da yine çok sayıda dizi hazırlığı içinde olması herkesi şaşırtıyor… Bu yapımlar bir bir ekrana gelecek ama daha şimdiden bazı diziler için yayın günü sorunu başladı bile…

Fox TV'de geçen sezon tepki çeken dizi sorunu yine başladı! 8

Fox TV’nin hangi gün hangi dizisini yayınlayacağının tablosu şöyle:

Pazartesi: Yasak Elma:
Salı: Evlilik Hakkında Her Şey
Çarşamba: Kanunsuz Topraklar
Perşembe:
Cuma: Aşk Mantık İntikam
Cumartesi: Son Yaz
Pazar: Uzak Şehrin Masalı

Görüldüğü üzere sadece Perşembe günleri boş gözüküyor. Ancak geride hazırlıkları devam eden daha fazla dizi var.

Yalancılar ve Mumları, El Kızı, Elbet Bir Gün isimli yapımların çekimleri devam ediyor. Fox TV’nin daha şimdiden 2 fazla dizisi var… Bir de buna Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı İmkansız isimli diziyi ekleyin…

Fox TV'de geçen sezon tepki çeken dizi sorunu yine başladı! 9

Fox TV yeni sezona 10 yeni dizi ile başlayacak. Bu dizilerden 3 tanesi sırasını beklemek durumunda kalacak. Ancak bu durum yayındaki diziler için de büyük bir baskı unsuru oluyor. Eğer iyi performans sergileyemezler ise hemen yayından kaldırılma riski ortaya çıkıyor.

Fox TV’nin yeni sezona 10 dizi ile hazırlanmış olması iyi mi, kötü mü? Yorumu izleyicilerimize bırakıyoruz.