Ana sayfa Dizi Arşivi Kaderimin Oyunu dizisi hem dram hem güçlü bir kadın hikayesi!

Kaderimin Oyunu dizisi hem dram hem güçlü bir kadın hikayesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Star TV ekranında yer alacak bir dizi daha ortaya çıktı. Sefirin Kızı dizisinin ardından Kardeşlerim ile piyasaya güçlü bir giriş yapan NGM Medya tarafından hazırlanan projenin ismi Kaderimin Oyunu olarak belirlendi.

Sefirin Kızı dizinde sergilediği başarılı yönetmenlik ile dikkatleri çeken Emre Kabakuşak, yine bir Star TV dizisinin başına geçti. Titizlikle hazırlıklar devam ederken, Nesrin Cavadzade’ye de başrol teklifi geldi.

Güçlü bir kadın hikayesi izleyeceğimiz dizi için henüz Cavadzade ile anlaşma yapılmadı. Ancak ünlü oyuncu projeyi inceliyor ve yakında net yanıtını verecektir. Kaderimin Oyunu dizisi bir dram yapımı ama önemli farklı güçlü bir kadın hikayesi olarak öne çıkacak olması….

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin hikayesi de ortaya çıktı. 30’lu yaşlarda olan Asiye karakterinin güçlü bir kadın duruşu sergilemesine şahit olacaksınız.

Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer…

Cemal hem eşini hem de iki çocuğunu daha iyi bir yaşam için bırakıp gider. Helin isimli varlıklı kadın Cemal’in aklını çeler ve onu ailesinden koparınca da Asiye, iki çocuğu ile yaşam mücadelesine başlar.

Asiye, bu yaşam mücadelesi sırasında Mahir ile karşılaşır ve tüm kaderi bir anda değişir.

Kaderimin Oyunu isimli dizi etkileyici hikayesi ile yakında ekranda olacak. Henüz oyuncu kadrosu netleşmeyen dizinin Ekim ayında sete çıkması bekleniyor.